Stiri

Modelăm responsabil viitorul pentru mai bine! Citește raportul nostru de sustenabilitate

Ne revine bucuria să vă invităm acum la o privire retrospectivă pentru a rememora împreună paşii importanţi pe care i-am făcut, şi anul trecut, în direcţia implicării noastre eficiente în vederea modelării unei societăţi cu dezvoltare sustenabilă, unde conexiunile între oameni şi comunităţi diverse să fie cele mai solide.

🎤 Invitaţia noastră vizează parcurgerea Raportului de Sustenabilitate pentru anul 2021, care a fost creat în conformitate cu Standardul GRI (Global Reporting Initiative)🔝.

👉🏼 Aici puteţi găsi informaţii importante legate de realizările noastre semnificative din intervalul 1 ianuarie – 31 decembrie 2021, dar şi despre obiectivele de sustenabilitate pe care ni le-am asumat pe durată lungă, ținând cont de schimbările economice, sociale şi politice actuale.

Să modelăm responsabil Viitorul pentru mai bine! 👍

➡️ Vezi raportul AICI!

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *