Solutii de Amenajari

Mobilier de baie de calitate superioară? Răspunsul este Salgar

Ai nevoie de mobilier de calitate pentru baie? La Romstal iti punem la dispozitie produse Salgar, modele moderne de seturi de mobilier de baie, baze pentru lavoar, corpuri suspendate de toate formele, marimile si culorile de pe piata. De ce Salgar? Pentru ca este un brand recunoscut pentru calitatea superioara transferata fiecarui produs fabricat. Te asiguram ca si tu iti doresti un mobilier de baie Salgar care va avea un efect estetic maxim datorita formelor simple dar elegante. Si cand vorbim de calitate nu ne referim doar la materiale de exceptie ci si la functionalitatea fara cusur.Mobilier Salgar

Producatorul spaniol Salgar a creat mai multe serii de corpuri de mobilier moderne gandite pentru a putea fi incadrate fara efort atat in bai de mici dimensiuni cat si in cele mai spatioase. Avem, in categoria personalizata din magazinul nostru online, mobilier in nuante uni sau care imita lemnul pentru a schimba total look-ul baii tale. Ele se vor potrivi usor cu celelalte obiecte sanitare sau cu faianta de pe perete. Avantajul mobilierului de baie Salgar este acela ca este special conceput pentru a rezista cu brio o perioada cat mai lunga de timp in mediul umed de baie. Mobilierele sunt fabricate cu fete din placi aglomerate melaminate, cu nivel redus de formaldehida si lac cu luciu ridicat. Toata feroneria folosita are certificat de calitate si beneficiaza de sitemele de inchidere usoara cu amortizor de tip Soft-Close.

Salgar va asigura prin experienta sa indelungata, care l-a transformat in lider pe piata spaniola a producatorilor de mobilier de baie, ca produce doar mobila de calitate superioara care sa satisfaca toate gusturile. Veti observa ca Salgar a implantat un sigiliu care atesta provenienta si extinde garantia de consum demonstrand angajamentul ferm stabilit cu utilizatorul.

De acum va va fi mult mai usor sa depozitati accesoriile pe care le utilizati zilnic pentru igiena personala sau alte produse utilizate pentru curatarea baii. Mobilierul este atent proiectat pentru a va oferi cat mai mult spatiu. El convinge imediat la nivel functional dar adauga valoare printr-un efect vizual aparte dat de designul special dominat de linii bine conturate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *