Solutii de Amenajari

Mobilier de baie Belform Serenity, strălucire pentru baia ta

Daca va doriti un dulap de baie care sa straluceasca atat la propriu cat si la figurat atunci ati nimerit in locul potrivit. Romstal va recomanda mobilierul de baie Serenity realizat din MDF care, dupa cum am spus, va da o lumina aparte baii dumneavoastra datorita finisajului Pearl, lucios.

La figurat va straluci deoarece este alegerea economica care va mobila baia simplu dar somptuos. Pretul este un argument puternic in favoarea achizitionarii acestui obiect. Avem un raport calitate-pret foarte bun, mobilierul de baie Serenity reprezentand alegerea perfecta pentru oricine doreste sa transforme vizual si functional baia proprie. Mobilierul de baie Belform Serenity se adapteaza oricarui tip de baie sporind confortul datorita facilitatilor pe care le ofera. Optand pentru acest corp de mobilier de calitate, bine realizat, veti adaposti ferit de orice privire toate obiectele necesare igienei persoanale sau a casei.

Odata deschisa usa reversibila cu ajutorul manerului cromat vom observa un spatiu generos care va gazdui toate obiectele care pana acum stateau insirate in baie. De retinut ca, datorita suprafetei lucioase, mobilierul se curata usor si se pastreaza mult timp in cele mai bune conditii, rezistand mediului umed din baie.

Mobilierul este compatibil cu lavoarul Serenity (cod Romstal 80MM0001). Lavoarul nu este inclus in pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *