Lavoarul pe blat Amadea de la Villeroy&Boch, eleganță la superlativ pentru baia ta

Un punct de plecare in reamanejarea baii poate fi constituit de achizitionarea unui lavoar de marca. Amadea de la Villeroy&Boch, un nume mare in industrie, producator care garanteaza calitatea si durabilitatea pentru orice produs al sau, este exact produsul care poate face diferenta. Lavoarul amintit are o forma eleganta si un profil ceramic decorativ care va domina prin eleganta orice incapere de baie.

Aceasta chiuveta de baie este caracterizata de linii armonioase fapt ce o face potrivita pentru orice stil de baie. Se monteaza pe blat redand instantaneu o frumusete clasica si functionalitate perfecta. Lavoarul beneficiaza de tratamentul de suprafata CeramicPlus, tratament de inalta calitate care permite curatarea rapida si usoara.

Atunci cand design-ul creativ este imbinat cu solutia practica, reiese acest lavoar ce poate fi instalat in orice tip de baie, fie intr-un spatiu elegant sau pur si simplu intr-o baie compacta. Lavoarul Amadea va deveni piesa de baza a baii. Designul minimalist, cu linii simple si clare va cuceri simturile iar dimensiunea sa va va oferi posibilitatea sa va desfasurati dupa bunul plac.

Montajul pe blat este foarte elegant si se preteaza pentru bai luxoase si deosebite. Blatul functioneaza precum un suport pentru obiectele si produsele pentru toaleta si ne confera mai mult confort in utilizarea lavoarului. Putem opta pentru modele de blat in functie de stilul decorativ al baii si de personalitatea noastra. Acest lucru ne ofera mai multa libertate de alegere, spre deosebire de lavoarele clasice. Cu siguranta baia va impresiona prin originalitate si functionalitate.

Durabilitate, functionalitate, siguranta, confort si eleganta, acestea sunt atributele lavoarului Amadea de la Villeroy&Boch.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *