Stiri

La Romstal ai VERDE la cumparaturi!

Trecem prin incercari majore din cauza amenintarii invizibile numite Coronavirus. Cu toate acestea viata trebuie sa continue. Daca doriti sa va continuati lucrarile in domeniul constructiilor in siguranta trebuie sa stiti ca suntem aici pentru a va ajuta!

Ia-ti produsele de instalatii sau amenajarea baii, RAPID si IN SIGURANTA:

*direct din magazin (acces permis in baza certificatului verde)

*comanda online cu livrare acasa sau ridicare din magazinul dorit

*preluare comenzi si consultanta in parcarea magazinelor, prin intermediul consilierilor de vanzari.

Am pregatit special pentru tine site-ul Romstal si platforma Proiectul Meu prin intermediul carora poti intra in legatura cu specialistii nostri! Interactiunea cu noi este doar la un click distanta. Nimic mai simplu:

Ai nevoie urgent de o oferta sau de o recomandare de instalator pentru montaj? Doar completezi un formular si inginerii nostri de vanzari iti vor raspunde pe mail la solicitare!

Îți amenajezi baia? Ai nevoie de sfaturi pentru alegerea obiectelor sanitare sau a plăcilor ceramice? Noi suntem aici pentru a te ajuta! Completează formularul iar noi îți vom aloca un consultant Romstal care te va contacta, îți va explica etapele proiectului și îți va recomanda cele mai bune soluții.

Este o perioada dificila si provocatoare. Insa noi ramanem aproape voi, de planurile si proiectele voastre! Vrem sa raspundem cum putem mai bine solicitarilor si nevoilor voastre, insa fara a face rabat de la siguranta si protectie in ceea ce priveste sanatatea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *