Instalatii de incalzire

La Romstal ai soluții pentru încălzire și climatizare cu până la 10% reducere

Vara se apropie cu pasi repezi, iar cei mai buni prieteni ai nostri in aceasta perioada calda sunt aerul conditionat, hidrofoarele si rezervoarele care ne asigura un confort optim. In acelasi timp, noi, la Romstal, ne gandim deja la cum ne vom incalzi confortabil casele pe timp de iarna, iar centralele termice, boilerele electrice si caloriferele devin prioritare. Iata de ce, Romstal vine in intampinarea ta cu o campanie speciala, prin care iti ofera produse din aceste categorii la preturi reduse cu pana la 10%! Aceasta oferta de neratat este valabila pana pe 9 iunie 2023, in limita stocului disponibil.

Alege aparate de aer conditionat care iti asigura o racorire eficienta si confortabila. Vara poate fi uneori insuportabil de fierbinte, insa cu aerul conditionat potrivit, confortul in propriul camin este garantat. Romstal iti ofera o gama variata de produse de aer conditionat, de la modelele moderne de tip split, pana la cele portabile si unitati de tavan. Acestea sunt disponibile acum la preturi reduse cu pana la 10%, iar calitatea si eficienta lor sunt garantate.Aer conditionat

Daca te afli printre cei care gandesc pe termen lung si vor sa-si faca “vara sanie” precum spune proverbul, poti comanda centrale termice si boilere electrice care se vor ocupa de incalzirea eficienta a casei in sezonul rece. Romstal iti pune la dispozitie o selectie de centrale termice si boilere electrice, care asigura un nivel ridicat de confort termic si eficienta energetica. Beneficiaza si la aceste produse de reduceri de pana la 10% pana in 9 iunie!

Descopra si oferta noastra la termostate, produse responsabile de controlul si economia inteligenta a temperaturii. La noi gasesti o gama diversificata de termostate inteligente. Acestea iti permit sa controlezi temperatura in mod eficient si sa economisesti energie prin programarea lor inteligenta. Cosul poate fi completat si cu o serie de modele de calorifere, Eccorad si Kermi X2. Caloriferele sunt nu doar surse de caldura eficiente, ci si elemente de design care iti pot transforma locuinta intr-un spatiu placut si modern. Romstal iti aduce o selectie de calorifere Eccorad si Kermi X2, care imbina performanta termica superioara cu un design estetic.

Nu in ultimul rand, poti arunca o privire asupra categoriei de hidrofoare si rezervoare. Romstal iti pune la dispozitie produse fiabile si de inalta calitate in aceasta categorie. Achizitioneaza acum hidrofoare si rezervoare la preturi reduse si bucura-te de un sistem de apa eficient si confortabil.

Campania speciala de la Romstal este o oportunitate unica de a beneficia de produse de incredere din categoriile amintite, la preturi reduse cu pana la 10%. Nu rata aceasta ocazie de a-ti imbunatati confortul in casa si de a economisi in acelasi timp. Grabeste-te, campania se desfasoara chiar acum, DOAR ONLINE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *