Obiecte sanitare

Kroner – Idei infinite pentru baia ta

Uita de stresul zilnic si lasa-te in voia relaxarii totale! Cu produsele preferate de la KRONER si investitii minime poti sa-ti transformi baia in propriul spa la tine acasa. Vino acum in magazinele Romstal sau pe intra pe www.romstal.ro/brand/kroner si da frau liber inspiratiei.

Este momentul sa schimbi stilul baii tale! Profita de preturile excelente de la Romstal pentru a achizitiona obiecte sanitare, cazi, cabine de dus sau un nou mobilier de baie, baterii eficiente pentru lavorar, cada sau dus plus alte accesorii care va vor face experienta din baie una cu adevarat minunata.

Pentru un confort crescut baia ta are nevoie de cele mai bune produse. Nu putem face rabat la calitatea obiectelor care o mobileaza. Optati, de exemplu, pentru bateriile Kroner pentru un stil modern si eficient. Ele sunt robuste si rezistente, practice si perfecte pentru utilizare indelungata. Bateriile isi vor mentine aspectul lucios chiar si dupa mult timp de intrebuintare, fiind ideale pentru familiile numeroase.

Daca va doriti o baie cu totul speciala atunci prima masura pe care trebuie sa o luati este organziarea acesteia. Si cum sa faceti acest lucru mai bine decat optind pentru accesorii de baie KRONER. Pentru a evita imprastierea produselor si obiectelor pentru toaleta zilnica peste tot prin baie, etajerele, portpaharele, portsapunurile, portprosoapele, portperiile sunt cele mai indicate produse. De asemenea puteti opta si pentru distribuitoare de sapun, porthartie sau diverse agatatoare. Accesoriile se potrivesc in orice tip de baie, accentuand finetea si rafinamentul acesteia. Designul lor urmareste linii geometrice, simple si precise, perfecte pentru baile minimaliste.

Descopera si mobilierul de baie Kroner! Avem disponibile corpuri de mobilier de baie de culoare inchisa dar si albe sau in nuante deschis de lemn. Utilitatea acestor obiecte de mobilier este evidenta. In ele pot fi depozitate in ordine prosoape, produse pentru igiena personala sau orice alte accesorii necesare in baie. Materialele de calitate, nuantele felurite si designul functional, fac din acest seturi de mobilier obiecte care vor completa baia in cel mai bun mod conferindu-i un stil inconfundabil.

Cabinele de dus Kroner prezinta numeroase avantaje pe care nu le putem trece cu vederea. Sunt disponibile la un pret excelent, ocupa o suprafata mai mica decat cada in orice baie si se instaleaza extrem de usor. Cabinele de dus Kroner se intretin usor peretii spalandu-se rapid cu detergent pentru geamuri si sticla. Pe langa momentele de relaxare de la dus va veti bucura de spatiul castigat pentru alte activitati in baie.

Daca totusi esti adeptul cazii in baie poti opta pentru o cada din acril de la Kroner care sigur va deveni piesa de rezistenta in orice baie de lux. Aceasta poate fi asezata in zona centrala a baii, de unde va domina incaperea prin prezenta maiestuoasa. Cazile din acril Kroner de la Romstal va permit sa obtineti eleganta desavarsita la preturi excelente. Cazile Kroner din acril sunt deosebit de elegante datorita formelor retro, simple, clasice. Tocmai datorita simplitatii ele se potrivesc atat de bine intr-o baie moderna.Cada Acril Kroner Petra

Descopera toate produsele Kroner si bucura-te de calitate, confort si diversitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *