Obiecte sanitare

Kroner face confortul accesibil

În secolul 21, când totul se întâmplă pe fast-forward, casa este punctul de echilibru al unei familii, iar baia poate deveni un loc de relaxare, atât pentru fizic, cât și pentru psihic.

Pentru a da frâu liber imaginației și a-ți amenaja baia, fie că  vorbim despre partea decorativă sau funcțională, apelează la Kroner! 

Kroner – mereu o idee bună pentru baia ta!

Amenajarea băii a fost mereu un punct important în procesul amplu de renovare sau decorare a unei locuințe. Produsele Kroner sunt mereu o idee bună pentru baia ta, fiindcă oferă atât de multe opțiuni pentru a face din baie un spațiu ideal.

Indiferent dacă ai la dispoziție un spațiu foarte mare sau unul mai mic, cu produsele Kroner baia devine un spațiu prietenos, confortabil și funcțional! Multitudinea de opțiuni în ceea ce privește gama de produse fac că baia nu doar să urmărească trendurile, dar să și reziste testului timpului.

Misiunea Kroner este aceea de a fi un sprijin accesibil pentru oricine dorește să-și amenajeze baia. Dacă ești în căutarea unor idei ingenioase, de la ceramice sanitare cu dimensiuni diverse, lavoare, căzi de baie, cabine și cădițe de duș, seturi încorporate, mobilier pentru baie în culori neutre de alb sau bej sau diferite piese de schimb, le poți descoperi și pune în practică foarte simplu cu produsele Kroner!

Modalități utile și confortabile de amenajare a băii cu produse Kroner

Designul simplu și fiabil al produselor îți dă libertate de amenajare aproape fără limite, iar gama largă de produse îți permite să proiectezi o baie care să se potrivească cu ușurință stilului de viață și nevoilor tale.

Produsele Kroner te încurajează să-ți personalizezi baia și sunt potrivite atât pentru spații generoase, cât și pentru băi cu dimensiuni mai mici.

Pentru o baie mare

Relaxarea rămâne principalul scop, așa că o cadă pe colț poate fi o alegere foarte bună pentru serile liniștite. Iar alegerea unei căzi potrivite ține și de materialul din care este realizată. Astfel, trebuie să te orientezi către alegerea unei căzi de baie care să reziste în timp și să-și păstreze aspectul, iar Kroner are o multitudine de opțiuni.

Pentru o baie mică

Cabina de duș poate fi o soluție care se aliniază stilurilor și design-urilor mereu în schimbare, iar spațiul poate fi maximizat prin elemente de décor, obiecte de mobilier cu lemn deschis la culoare și obiecte sanitare dispuse elegant în spațiu.

Dacă nu ai foarte mult spațiu în baie, poți înlocui cada cu un duș. Vestea bună este că ai de unde alege. La Kroner, poți opta pentru duș cu oglindă și sticlă, duș simplu sau cu hidromasaj. De asemenea, ușa dușului poate fi pivotantă sau de tip walk-in. Poți alege dușul pe care ți-l dorești, în funcție de preferințele tale.

Pentru băile mici, pereții albi sau în culori deschise fac încăperea să pară mai mare și mai luminoasă, iar celelalte obiecte de mobilier să se integreze firesc și natural.

Cele mai potrivite obiecte de mobilier

În principiu, trei spații de depozitare ar trebui să fie suficiente pentru o baie funcțională și confortabilă: dulapul de sub lavoar, dulapul cu oglindă de deasupra chiuvetei și un dulap vertical tip coloană. Pe toate le oferă Kroner. Sigur, ai nevoie și de un set de suporturi pentru prosoape sau accesorii. Și, ca să te asiguri că toate aceste elemente au loc în baia ta, Kroner te ajută să alegi piesele de mobilier cele mai adecvate nevoilor tale, stilului de amenajare ales și tipului de material din care sunt realizate. Acestea trebuie să reziste într-un mediu umed, în care temperatura oscilează des, așa că e bine să optezi pentru dulapuri și etajere confecționate din lemn tratat sau MDF.

Bateriile de baie Kroner se găsesc într-o gamă variată, astfel încât alegerea devine mai ușoară și potrivită nevoilor tale, iar amenajarea băii mai stilată. Accesoriile sunt detaliile care completează în mod armonios imaginea generală a unei băi. Iar Kroner îți pune la dispoziție acele accesorii care te ajută să-ți creezi un spațiu plăcut, confortabil și organizat.

Viziunea Kroner este că baia trebuie să fie un spațiu util și plăcut, cu accent pe confort, care să-ți permită să te relaxezi și să-ți încarci bateriile.

Baia, spațiul în care te relaxezi după o zi plină, trebuie să te încarce cu energie pozitivă, trebuie să fie funcțional, aerisit și luminos, pentru a-ți crea starea de bine de care ai nevoie. O baie modernă nu înseamnă neapărat o amenajare futuristică și dotări de ultima oră în ceea ce privește obiectele sanitare sau bateriile. Înseamnă în primul rând confort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *