Baterii

Kludi Amba, bateriile de baie care îți deschid noi orizonturi

Baia se transforma tot mai mult in spatiu de locuit, iar KLUDI pune in scena acest trend. Indiferent daca se opteaza pentru montaj aparent sau incastrat, pentru monocomanda sau dubla comanda, sau chiar si termostat – oazele moderne de relaxare pot fi dotate complet cu ajutorul produselor din seria KLUDI AMBA. Sunt necesare cunostintele unui producator cu experienta, specializat in fabricarea bateriilor, pentru a putea crea o forma atat de exceptionala ca si suprafetele plane ale bateriilor KLUDI AMBA. Suprafata nobila, cromata si stralucitoare necesita un proces complex de productie – design high-end redus in calitate manufacturata. Bateria devine un obiect de design.

AMBA reprezinta un concept de design care deschide calea spre noi orizonturi in tendintele amenajarii interioare. Intregul mecanism functional este integrat in baterie, ca si cand aceasta ar fi turnata dintr-o singura bucata. Cartusul ceramic este pozitionat oblic pe baterie, pentru a-ti oferi libertate in reglarea exacta a temperaturii si a debitului de curgere a apei. In plus, cu KLUDI AMBA poti economisi resurse importante, pentru ca aceasta consuma doar 5 litri de apa pe minut.

Eleganta absoluta si formele desavarsite, fac din bateriile AMBA de la KLUDI accesorii care vor transforma total baia. Designul avangardist al bateriilor este conceput pentru a pune la dispozitia utilizatorului o experienta unica si deosebita la utilizare. Somptuozitatea si rafinamentul pe care le confera incaperii vor defini stilul aparte pe care il va admira oricine.

Produsul este extrem de intuitiv si o simpla atingere cu degetul este suficienta pentru a pune bateria in functiune. Actionarea bateriilor KLUDI AMBA se face intuitiv, prin miscarea, in continuarea liniei naturale a bateriei, a manerului spre spate. Un mic impuls este de ajuns pentru ca apa sa curga lin. Printr-o rotire simpla se poate seta temperatura dorita. Un reglaj fin, precis este de asemenea facilitat, ca in cazul tuturor bateriilor.

Contururile line, clare se impletesc cu suprafete delicate, matasoase. Apa curge extrem de lin si fiecare atingere se transforma intr-o experienta senzuala. Estetica emotionala nu a fost nicicand atat de expresiva. Design-ul inovator ofera unicitate seriei KLUDI AMBA. El creeaza o estetica senzorial-sculpturala, care nu s-a mai realizat pana in prezent cu aceste consecinte. KLUDI AMBA defineste noi standarde in designul bateriilor. Design-ului senzorial i se potriveste jetul delicat, fermecator prin care apa curge din bateriile de lavoar KLUDI AMBA.

Baterie de lavoar Kludi Amba

Simplitatea se imbina cu designul avangardist si rezulta o serie unica, care va conferi un aspect estetic remarcabil baii. Calitatea exceptionala a bateriilor este garantata de brandul KLUDI. Gama AMBA este inspirata din formele clare, perfecte, fluide care confera delicatete si sensibilitate baii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *