Solutii Eco

Investește inteligent pentru un viitor sustenabil!

Romstal te invita sa alegi intotdeauna solutii ECO! Vorbim, bineinteles, despre acele produse cu impact redus asupra mediului. Ne propunem ca prin actiunile noastre sa minimalizam pe cat posibil impactul negativ asupra mediului. Astfel, politica noastra este orientata spre generarea unor alternative eficiente care sa ajute la conservarea resurselor naturale.

Am selectat pentru tine intr-o pagina speciala produse moderne care ne ajuta sa platim facturi mai mici si, in acelasi timp, sa oferim un viitor mai bun generatiilor urmatoare. Poti comanda produse care se bazeaza pe energie regenerabila (panouri solare, pompe de caldura si accesorii, sisteme fotovoltaice, recuperatoare de caldura, turbine eoliene). Iti punem la dispozitie, de asemenea, elemente utilizate la incalzirea casei (cazane si sobe peleti si lemne, termostate si cronotermostate, capete termostatice calorifere), sisteme de filtrare a apei, dedurizatoare, hidrofoare sau baterii de baie, bucatarie sau dus care consuma extrem de putin.

Este evident ca omenirea a incalcat cu buna stiinta toate principiile sustenabilitatii si dezvoltarii durabile de aceea promovarea si sustinerea conceptului de “sustenabilitate” au devenit activitati de interes major in lumea in care traim. Iata de ce promovam produse care utilizeaza energia verde.

Descopera produsele de care ai nevoie si investeste inteligent! Comanda, de exemplu, panouri solare care va vor ajuta sa va obtineti singuri energia cu ajutorul luminii solare. De asemenea, puteti opta pentru modele care va vor prepara apa calda menajera.Energie solara

Vreti sa utilizati puterea vantului? Nimic mai facil! Avem turbine eoliene care functioneaza pe acelasi principiu ca si morile de vant din antichitate: palele unei elice aduna energia kinetica a vantului pe care o transforma in electricitate prin intermediul unui generator. Principalul avantaj al energiei eoliene este emisia zero de substante poluante si gaze cu efecte de sera, datorita faptului ca nu se ard combustibili. Nu se produc deseuri.Centrale eoliene

Daca vorbim despre produse prietenoase cu mediul merita sa va aducem in atentie pompele de caldura. Acestea folosesc aerul, solul sau apa ca sursa termica regenerabila dovedind o eficienta energetica mult mai mare decat sistemele de ardere traditionale.

Asadar, va punem la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie pentru ca viitorul copiilor nostri sa fie unul sanatos. Depinde doar de noi cum alegem sa tratam aceasta problema si sa luam masuri cat mai rapide! Promovam sustenabilitatea si solutiile ECO pentru un viitor sanatos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *