Solutii Eco

Invertorul pentru sistemele solare – Investiție pentru un viitor verde

Cu totii ne dorim eficienta, dar si economie, cand vine vorba de instalatiile electrice din propria locuinta. Modernizarea spatiilor de locuit, trebuie sa recunoastem, a venit la pachet cu implemetarea celor cateva zeci de aparate care ne fac viata mai usoara – frigider, masina de spalat, televizor, laptop, telefon, aparat de aer conditionat, fier de calcat, cuptor cu microunde, uscator de par, consola de joc, etc..

Toate aceste produse folosesc curent electric. De aceea revenim la ideea economiei. Pentru a avea o casa inteligenta trebuie sa stim cum sa eficientizam consumul. Si nu exista o solutie mai la indemana de a micsora costurile facturii de energie electrica decat achizitionarea unui sistem solar de producere a curentului alternativ de care avem nevoie.

Bun, ideea acestui articol este ca niciun sistem solar nu ar fi complet fara un invertor, acel dispozitiv care transforma curentul continuu in curent alternativ. Romstal va ofera astazi diverse sisteme invertor off-grid/on-grid produse de branduri de renume in domeniu precum Solax Power Europe, Fronius sau Darcom. Descopera gama noastra de invertere si comanda-l pe cel potrivit pentru sistemul tau solar.Panouri fotovoltaice

Invertoarele pe care ti le propunem sunt proiectate, testate si fabricate la cele mai inalte standarde. Ele combina functiile unui incarcator solar, ale unui incarcator de baterii si ale unui inverter grid-tie. Afisajul LCD usor de configurat permite modificarea a diversi parametrii precum curentul de incarcare sau gradul de descarcare al bateriei, dar si prioritatea incarcatorului – sistemul fotovoltaic sau curentul extras de la retea. Majoritatea au regulatore incorporate care ne asigura de faptul ca in orice moment vom obtine puterea maxima disponibila.

Invertoarele moderne gestioneaza energia electrica produsa de panourile fotovoltaice, fiind capabile sa transmita energie electrica catre consumatori dar sa si stocheze surplusul de energie produs in baterii pentru a fi injectat in retea sau redirija catre un consumator care sa preia diferenta de putere.

Rolul invertorului este esential, de aceea trebuie sa investiti intr-un dipozitiv care sa va garanteze o functionare normala pentru o perioada indelungata. In cazul sistemelor oferite de Romstal, puteti fi siguri de calitatea si eficienta acestora. De exemplu, in cazul invertoarelor produse de Solax, veti putea avea oricand acces la serviciul online asigurat de prin multiple birouri internationale. Totul pentru ca sistemul tau sa functioneze fara greseala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *