Stiri

Intră în 2021 cu noua aplicație Romstal

Te invităm să profiți de cea mai modernă experiență de cumpărare din magazinele Romstal. Cu noua aplicație Romstal poți să cumperi acum mai ușor și mai repede. Am modernizat Romstal App pentru ca tu să poți comanda cu un simplu touch tot ceea ce ai nevoie pentru proiectul tău. Tot ceea ce trebuie să faci este să o descarci sau să o actualizezi din Google Play sau App Store.APLICATIE-ROMSTAL

Te întrebi ce poți face cu aplicația Romstal?! Simplu! Poți comanda online sau poți scana prețurile din magazin. Îți poți comanda produsele acasă sau îți poți trimite coșul virtual la casa de marcat, în timp ce îți configurezi coșul fizic. De asemenea, poți vedea și produsele din expoziția magazinelor sau din autoservire. Aici ai tot timpul prețurile actualizate și primești rapid cele mai noi oferte.

Romstal App îți aduce și alte avantaje în plus! Familia ta poate participa la cumpărături alături de tine. Folosindu-te de noua noastră aplicație poți păstra istoricul comenzilor sau doar al codurilor puse în coș. De acum e mai ușor să te consulți cu familia în ceea ce privește alegerea produselor. Scoți telefonul și le poți arăta oricând ce produse ai ales pentru casa voastră.

Contul tău de client pe care îl utilizezi în site-ul Romstal poate fi integrat și în aplicație pentru ușurință în comunicare și în utilizare. Astfel, vei folosi un singur cont de client, atât pe site-ul romstal.ro, cât și în Romstal App. Este modul în care vei avea integrate toate informațiile despre comenzile și alegerile tale. Dacă ai deja un cont de client pe romstal.ro, te vei loga în aplicație direct cu aceste date. Iar dacă ai avut două conturi, unul pe site, altul în App, vei folosi de-acum contul unic, înregistrat pe romstal.ro.

Aplicația îți arată întotdeauna care este cel mai apropiat magazin Romstal și iți poate face recomandări, în funcție de locație, de parteneri Romstal care să te ajute să-ți termini lucrarea rapid și sigur. Descoperă și tu beneficiile imediate ale noii aplicații Romstal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *