Intră în 2021 cu noua aplicație Romstal

Te invităm să profiți de cea mai modernă experiență de cumpărare din magazinele Romstal. Cu noua aplicație Romstal poți să cumperi acum mai ușor și mai repede. Am modernizat Romstal App pentru ca tu să poți comanda cu un simplu touch tot ceea ce ai nevoie pentru proiectul tău. Tot ceea ce trebuie să faci este să o descarci sau să o actualizezi din Google Play sau App Store.APLICATIE-ROMSTAL

Te întrebi ce poți face cu aplicația Romstal?! Simplu! Poți comanda online sau poți scana prețurile din magazin. Îți poți comanda produsele acasă sau îți poți trimite coșul virtual la casa de marcat, în timp ce îți configurezi coșul fizic. De asemenea, poți vedea și produsele din expoziția magazinelor sau din autoservire. Aici ai tot timpul prețurile actualizate și primești rapid cele mai noi oferte.

Romstal App îți aduce și alte avantaje în plus! Familia ta poate participa la cumpărături alături de tine. Folosindu-te de noua noastră aplicație poți păstra istoricul comenzilor sau doar al codurilor puse în coș. De acum e mai ușor să te consulți cu familia în ceea ce privește alegerea produselor. Scoți telefonul și le poți arăta oricând ce produse ai ales pentru casa voastră.

Contul tău de client pe care îl utilizezi în site-ul Romstal poate fi integrat și în aplicație pentru ușurință în comunicare și în utilizare. Astfel, vei folosi un singur cont de client, atât pe site-ul romstal.ro, cât și în Romstal App. Este modul în care vei avea integrate toate informațiile despre comenzile și alegerile tale. Dacă ai deja un cont de client pe romstal.ro, te vei loga în aplicație direct cu aceste date. Iar dacă ai avut două conturi, unul pe site, altul în App, vei folosi de-acum contul unic, înregistrat pe romstal.ro.

Aplicația îți arată întotdeauna care este cel mai apropiat magazin Romstal și iți poate face recomandări, în funcție de locație, de parteneri Romstal care să te ajute să-ți termini lucrarea rapid și sigur. Descoperă și tu beneficiile imediate ale noii aplicații Romstal!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *