Solutii de Amenajari

Înnoiește-ți casa de sărbători cu Extra Reducerile de până la 20%. Doar online, la Romstal!

Romstal vine in intampinarea ta cu o noua serie de oferte de nerefuzat in perioada sarbatorilor de iarna! Comanda online, intre 11 decembrie 2021 si 10 ianuarie 2022 produsele tale preferate din categoriile Electrocasnice, Amenajarea baii, Incalzire&climatizare, Gresie&faianta, adauga unul dintre codurile EXTRA 5, EXTRA 10, EXTRA 15, EXTRA 20 la cosul tau digital si primesti instant extra-reduceri.

Descopera produsele selectate care te vor sa-ti infrumusetezi casa! Comanda electrocasnice precum aparate frigorifice, masini de spalat rufe si uscatoare, masini de spalat vase, incorporabile, cuptoare cu microunde sau espressoare si cafetiere si doteaza-ti bucataria la ultimele standarde. Avem si produse pentru amenajarea baii precum cabine de dus, lavoare pe blat, cazi centrale, sisteme cu hidromasaj, baterii si coloane dus, vase WC, bideuri sau mobiliere de baie.

La Romstal iti poti alege si modele de gresie si faianta productie Spania si Italia cu preturi reduse semnificativ! Avem placi ceramice pretabile atat la interior cat si la exterior de la producatori recunoscuti. Arunca o privire in sectiunea noastra speciala din romstal.ro si va fi facil sa faci alegerea unui finisaj aparte pentru gresia si faianta ta, ghidandu-te pe langa pret si pe alte caracteristici precum rezistenta si duritatea, aspectul si calitatea. Rezistenta in timp si duritatea gresiei si faiantei comercializata in aceste pagini este recunoscuta, aceste placi ceramice fiind supuse unor teste temeinice inainte de a fi produse la scara larga.Placi ceramice Art pamesa

Gresia si faianta disponibila la Romstal asigura un aspect elegant, luxos, curat oricarei asezari! Alegeti produsul potrivit indiferent de culoarea sau dimensiunea dorita a placilor ceramice. Old sau new, sters sau stralucitor, stilul care se potriveste fiecaruia poate fi achizitionat imediat, la distanta unui singur click. Seriile de gresie si faianta va vor solicita simturile la maximum, facandu-va dificila alegerea datorita elegantei pe care o denota fiecare in parte. Combinatiile de culori ale placilor ceramice produse de vor lumina orice spatiu locuibil, aduc interioarele fade la nivelul celor pe care le admirati in reviste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *