Instalatii de incalzire

Încălzirea în pardoseală – soluţia economică de încălzire care îți aduce confort termic constant

Romstal iti propune montarea unui sistem de incalzire in pardoseala pentru a scapa de griji in aceasta iarna. Acesta poseda numeroase avantaje tehnice si de functionare in comparatie cu sistemele traditionale de radiatoare. Incalzirea in pardoseala cu apa calda dispune de toate avantajele sistemelor moderne de incalzire si ofera o economie mare de resurse.

Podeaua incalzita inseamna de asemenea pereti liberi si utilizarea in totalitate a spatiului de locuit. Acest sistem de incalzire in pardoseala poate fi complet ascuns sub placi ceramice sau parchet. Vizibil ramane doar spatiul din perete ce contine dispozitivul de distribuire ca o comanda centrala si regulator de temperatura in apartament.

Ofertele la sistemul radiant de incalzire pe baza de agent termic prin pardoseala, cel mai eficient din punct de vedere energetic in a distribui caldura in interiorul cladirilor, va vor aduce o serie de avantaje financiare imediate care nu trebuie trecute cu vederea. Trebuie sa stiti ca sistemul de incalzire prin pardoseala functioneaza la temperaturi scazute ale agentului termic ceea ce permite obtinerea unei eficiente crescute ale surselor de caldura.

Acest sistem de incalzire in pardoseala va distribui caldura uniform in toata locuinta obtinandu-se astfel eficienta maxima. Are avantajul ca se poate instala atat la parter, cat si la demisol sau etaj, in constructii noi sau in cadrul unor procese de renovare a locuintelor mai vechi. Cu ajutorul elementelor care alcatuiesc sistemul de incalzire in pardoseala te vei bucura de caldura mult visata cu economie substantiala de combustibil. Vei beneficia, de asemenea, si de protectie crescuta contra alergenilor si acarienilor deoarece se  reduce riscul de aparitie a mucegaiului.

Incalzirea poate fi montata sub diferite tipuri de materiale precum gresia, parchetul, piatra, marmura sau betonul, fara sa le altereze in timp. Pardoseala devine element radiant si astfel caldura se propaga de jos in sus pe o suprafata mai mare spre deosebire de radiatoarele unui sistem clasic de incalzire

Acest sistem de incalzire are o durata de viata mare. Acest lucru se traduce prin investitii mai mici fata de un sistem de incalzire clasic. Asadar investitia majora de la inceput va fi recuperata in timp gratie functionarii mult mai economice.

Va recomandam sa va indreptati atentia catre produsele pentru incalzire in pardoseala disponibile la Romstal, acum disponibile la preturi extrem de competitive! Avem tot ceea ce  aveti nevoie, solutii moderne, foarte eficiente pentru a obtine confortul termic in casa dumneavoastra, la preturi reduse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *