Încălzire în pardoseală electrică, probabil cea mai confortabilă soluție de încălzire

Incalzirea in pardoseala este una dintre solutiile ingenioase si foarte eficiente care ne ajuta sa obtinem un mediu confortabil din punct de vedere termic pentru locuinte sau birouri. Bucura-te si tu de acest sistem de incalzire care iti va aduce o serie de avantaje evidente! Astazi discutam despre incalzirea in pardoseala cu ajutorul covoraselor electrice. Diferenta fata de sistemul clasic care recircula apa prin tevi speciale asezate in sapa este ca aceste covorase au nevoie doar de curent electric pentru functionare. Aceste covorașe electrice se monteaza foarte usor si, mai important, sunt imediat gata sa incalzeasca rapid si uniform.

Incalzire in pardoseala - covorase electriceAdoptarea unui sistem de încălzire in pardoseala cu ajutorul unor covorașe electrice presupune performanțe crescute și ajută la crearea unui mediu înconjurător mai curat și mai sănătos pentru toată lumea. Nu mai punem la socoteala ca intreaga instalatie este invizibila, ceea ce va confera libertate in alegerea oricarui stil arhitectural. Veti avea mai mult loc pentru mobila pentru ca nu vor mai exista radiatoare sau tevi prinse pe peretii camerelor. Mai mult, caldura se distribuie acum uniform in toata locuinta obtinandu-se eficienta maxima in incalzire.

Încălzirea cu ajutorul unui covor electric ascuns in pardoseală este considerată mai rapidă decât cea cu apă. Datorită faptului că se montează mai repede, ea este și ceva mai ieftină. Varianta de încălzire în pardoseală pe curent este probabil mai indicată deoarece covorașele de încălzire prin pardoseală sunt subțiri și mai ușor de manevrat decât sistemele cu apă. Cu siguranță această variantă este viabilă atât pentru întreaga casă sau doar pentru o anumită zonă din locuință. Fiecare utilizator poate alege să încălzească parterul unei case sau doar baia și bucătăria pentru a nu mai simți gresia rece sub picioare.Sisteme de încălzire în pardoseală cu covorașe electrice

Sistemele electrice sunt disponibile sub forma unui covor ce se rulează pentru a acoperi o suprafață mai mare sau, pentru spații mai înguste, secțiuni care au firele mai libere și mai flexibile. Ele se taie pe dimensiuni pentru a reuși să se acopere o zonă cât mai mare din pardoseală.

Sistemele electrice de încălzire în pardoseală se întâlnesc în special la case, mai ales la construcţiile noi. Covorașul electric este special conceput pentru a fi montat rapid și cu ușurință. Acesta are suprafața aderentă, ceea ce-l face să se lipească cu ușurință și să nu se deplasese atunci când urmează să fie acoperit de șapa superioară și de tipul de pardoseală dorit. De asemenea este mult mai simplu să folosim acest tip de covoraș, căci cablul care conține agentul termic este deja asamblat astfel încât răspândirea căldurii să se realizeze uniform. În acest fel este foarte simplu de montat de către oricine, nefiind nevoie de cunoștințe tehnice din acest domeniu.

Covorașul electric pentru încălzire prin pardoseală este alegerea perfectă dacă ne dorim o locuință mai curată și mai spațioasă.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

One thought on “Încălzire în pardoseală electrică, probabil cea mai confortabilă soluție de încălzire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *