În august, la Romstal, ai transport gratuit la orice comandă online!

Actualizat la 15 January, 2021 at 12:19 pm

Comanda online si iti oferim transport GRATUIT la orice comanda! Profita acum de livrarea gratuita de la Romstal pentru orice tip de produs, indiferent de dimensiunile si greutatea acestora.

Nu pierde aceasta oportunitate!

In plus, ai urmatoarele avantaje:

  • Consultanta telefonica gratuita;
  • Retur gratuit in 14 zile;
  • Produse cu garantie extinsa;
  • Branduri de TOP;
  • Branduri EXCLUSIVE.
  • Consultanta tehnica gratuita pentru proiecte complexe;
  • Retea extinsa de instalatori parteneri Romstal;
  • Dispecerat National de Service disponibil 24/24;
  • Verificarea coletelor livrate de flota Romstal.
Nu uita! Daca esti din Bucuresti sau Ilfov, poti opta pentru Livrarea Expres, in aceeasi zi de la plasarea comenzii! Vezi detalii AICI.
*Campanie valabila pentru comenzile online plasate pe site-ul www.romstal.ro pana la 31 August 2020.
Avantajele tale se cumuleaza si serviciile gratuite se-nmultesc.

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 777 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *