Calorifere

Ia-ți un calorifer electric pe ulei Tesy și bucură-te instant de căldura visată

Pentru cei aflati in cautarea unei solutii alternative de incalzire, care sa fie mult mai ieftina si aiba costuri mai mici decat solutiile clasice, caloriferul electric pe ulei Tesy reprezinta alegerea perfecta. Caloriferul electric de la Tesy este un dispozitiv foarte practic și comod pentru a dispune de căldura necesară oricând și oriunde. Acesta nu presupune instalare sau racord la conducta de gaze, putând fi mutat și manevrat cu mare ușurință.

Este un aparat electric cu ulei in care 80% din transferul termic se realizeaza prin convectie, iar restul de 20% prin radiatie, ca un calorifer normal. Acest calorifer este foarte util pentru iernile friguroase. Este disponibil in doua variante, primul compus din 12 elementi iar cel de-al doilea cu 14 elementi.

Caloriferele cu ulei de la Tesy sunt foarte eficiente datorita principiului de raspandire a caldurii – retin caldura mult timp dupa ce au fost oprite oferind o inertie termica superioara. Un alt avantaj este acela ca vin echipate cu functii de protectie in caz de supraincalzire si oprire automata in caz de rasturnare. De asemenea radiatorul are putere mare de incalzire si eficienta ridicata, transformandu-l in cel mai ieftin mod de a iti incalzi locuinta folosind curentul electric. Este silentios, nu ridica praf si are un termostat care masoara temperatura uleiului si se opreste automat cand uleiul atinge temperatura setata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *