Instalatii de incalzire

Ia-ți țeavă roșie PEXa Vision, cu barieră de oxigen, și îți garantăm cele mai bune rezultate

Cauti o teava de incredere pentru sistemul tau de incalzire in pardoseala? Iti recomandam teava PEXa EVOH de la Vision care se remarca prin rezistenta crescuta si conductivitate termica redusa.

Comanada acum teava PEXa cu bariera de oxigen Vision, rosie, folosita pentru instalatiile de incalzire. Polietilena reticulata are o buna stabilitate in timp, nu este afectata de apele agresive, nu corodeaza si nu exista pericolul modificarii sectiunii de trecere a fluidului datorat depunerilor. Datorita compozitiei, teava nu este afectata de coroziunea electrochimica.TEAVA ROSIE PEXa

Bariera de oxigen de tip EVOH (copolimer etilena-alcool vinilic) asigura un grad ridicat de protectie impotriva difuziei de oxigen in instalatie, asigurand astfel, o functionare indelungata pentru celelalte elemente componente ale sistemului de incalzire.

Avantaje:

– rezistenta chimica si electrochimica

– rezistenta la abraziune

– stabilitate in timp

– rezistenta la coroziune si la depuneri

– conductivitate termica redusa

Tevile PEX cu bariera de oxigen reprezinta cu siguranta cea mai buna alegere pentru incalzirea in pardoseala. Acest lucru se datoreaza flexibilitatii PEX-ului care face conductele extrem de usor de montat. Bariera de oxigen este un strat protector aflat in interiorul structurii tevii care nu permite difuzia oxigenului in apa care ajuta la incalzire. Acest lucru se traduce prin faptul ca nu vom avea bule de aer in circuitul de incalzire.

Tevie PEX cu bariera de oxigen Vison va ajuta sa prelungiti viata echipamentelor prin indepartarea oxigenului care ar putea coroda componentele metalice ale circuitului. Teava PEX cu bariera de oxigen Vision este disponibila la un pret excelent pentru a va permite sa va bucurati de proprietatile sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *