Stiri

Ia-ți produse Tesy de la Romstal și primești 5% extra-reducere!

In perioada 2-17 decembrie 2021, la Romstal, ai ocazia sa comanzi boilere electrice, boilere cu serpentina sau convectoare electrice Tesy la preturi extrem de avantajoase. Mai mult, daca adaugi codul TESY5 in cosul tau de cumparaturi vei primi 5% extra reducere. Grabeste-te! Descopera produsele selectate in aceasta pagina!

Boilerele Tesy sunt produse de top care incadreaza ultima tehnologie de protejare cu strat de sticla-ceramica a rezervorului de apa. Protejarea cu stratul de sticla-ceramica asigura o protectie ridicata impotriva coroziunii, dar si o igiena perfecta a apei si garanteaza o durata mare de viata a rezervorului de apa. Boilerele electrice Tesy au o gama variata de modele, cu diverse capacitati. Acelasi lucru este valabil si pentru modelele de boilere cu una sau doua serpentine care au o capacitate situata intre 100 si 150l. Acestea sunt echipate cu anod de magneziu, care protejeaza rezervorul boilerului impotriva coroziunii electochimice.

Rezervorul boilerului este produs printr-o tehnologie de ultima ora de sudura in plasma, un proces de unire a doua metale nefolosindu-se nici un material suplimentar. Aceasta tehnologie asigura o structura omogena a imbinarii si o rezistenta ridicata la sarcina mecanica. Acestea au o termoizolatie eficienta, cu spuma poliuretanica fara CFC (nu afecteaza stratul de ozon), cu densitate ridicata si cu o grosime de 18 mm, ce garanteaza pierderi minime de caldura si economie de energie.

Serpentina reprezinta un schimbator de caldura economic, eficient si fiabil, creat pentru conexiunea la instalatia de incalzire cu sistem de circulatie fortata a caldurii. Boilerele prevazute cu doua serpentine au turbulator, un dispozitiv incorporat pe intreaga lungime a serpentinei, cu mici orificii specifice, proiectat pentru a intensifica schimbul de caldura. In acest mod energia straturilor termice ale agentului termic este transferata mult mai bine catre peretele serpentinei. Acest proces este caracterizat de curgerea turbionara si a absorbtiei maxime a energiei agentului termic. Turbulatorul mareste caracteristicile termotehnice ale boilerului: puterea marita a serpentinei cu pana la 26% si incalzirea mai rapida a intregului volum. Aceasta solutie tehnica diferentiaza produsele Tesy fata de produsele concurente de pe piata mondiala.

Noile modele de boilere sunt dotate cu intrerupatorul unic BiLight cu doua functii de operare, vizualizate prin schimbarea culorii luminii panoului. Este indicat modul de “incalzire” cu culoarea rosu si “gata de utilizare” cu culoarea albastra, atunci cand temperatura apei ajunge la valoarea setatata si este gata de utilizare.

Daca ai nevoie de produse pentru incalzirea camerelor descopera convectoarele electrice Tesy. Acestea asigura o incalzire mai rapida a incaperii la un cost mai scazut de energie electrica. Convectoarele electrice de perete TESY sunt fabricate in Bulgaria si vandute in 25 de tari pe 4 continente. TESY ofera trei linii de produse – aparate Cloud cu control prin Internet, termostat electronic si mecanic.

Comanda acum produsul Tesy dorit si profita de extra-reducerea Romstal de 5%!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *