Centrale termice

Ia-ți o centrală RIELLO START CONDENS 25KIS și primești GRATUIT un filtru magnetic cu separator de nămol Caleffi XS!

Inca o surpriza la Romstal! Clientii finali, partenerii (posesori de card Romstal partener), Reprezentantele sau Francizele Romstal care achizitioneaza o CENTRALA RIELLO START CONDENS 25KIS, 20.84 KW, cod 35MRE035 vor primi gratuit un FILTRU MAGNETIC CU SEPARATOR DE NAMOL CALEFFI XS, cod Romstal 42545900.

Daca va aflati in cautarea unei centrale termice performante care sa deserveasca locuinta dumneavoastra o perioada mare de timp, Romstal va vine in ajutor propunandu-va un pachet promotional care va va aduce o centrala de incredere produsa de Riello (modelul START CONDENS 25 KIS) dar si un filtru magnetic cu separator de namol de la Caleffi. Acesta va fi primit, total gratuit, odata cu centrala comandata.

Profita de un pretul competitiv al centralei in condensatie Riello START CONDENS 25 KIS si comanda un produs extrem de fiabil si performant. Centrala este perfecta pentru incalzirea locuintei dar si pentru prepararea apei calde menajere fara un consum de combustibil exagerat. Veti obtine astfel economii fincanciare considerabile si veti da o mina de ajutor si mediului inconjurator. Centrala are emisii de noxe de 5 ori mai mici fata de omicrocentrala clasica. Condensatia este cea mai eficienta tehnica de transformare in energie termica a combustibilului lichid si gazos. Aceasta tehnica utilizeaza sursele de energie in proportie de 98%.

In comparatie cu centralele clasice Riello START CONDENS 25 KIS va va ajuta sa faceti o economie majora in fiecare an. Astfel veti recupera rapid investitia facuta in acest produs, bucurandu-va de centrala dumneavoastra compacta si cu eficienta ridicata pentru producerea instantanee a apei calde.

Filtrul magnetic Caleffi XS cu separatie mecanica a impuritatilor este compus din corp din alama cromat, sita filtranta, magnet si recipient colector transparent. Acesta va va ajuta sa scapati de impuritatile care ar putea bloca functionarea corecta a centralei termice.

Te invitam sa profiti de aceasta oferta la centrala Riello si filtrul inclus, produse care va vor ajuta sa va transformati casa intr-una moderna si ecologica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *