Aer conditionat

Ia-ți aer condiționat Mitsubishi – Seria HR de la Romstal si primești un modul Wi-Fi gratuit!

Profita de oferta Romstal! In perioada 27 iulie – 30 septembrie 2021, clientii ROMSTAL vor primi la achizitia unui aparat de aer conditionat wifi ready, Mitsubishi – Seria HR, un modul Wi-Fi, cod 81ME8010 – UNITATE COMANDA WI-FI, MAC-567IF-E, in limita stocului disponibil. Acest modul va va ajuta sa controlati aparatul de aer conditionat de la distanta prin intermediul unei aplicatii instalate direct pe telefon sau tableta.

Racoreste-te acum cu aparatul de aer conditionat Mitsubishi HR echipat cu tehnologia DC Inverter, ce asigura o performanta stabila, prin schimbarea capacitatii in timpul utilizarii. Acesta este usor de adaptat in functie de nevoia de confort a utilizatorului, creand conditii perfecte in incapere.

Echiparea cu tehnologia WI-FI pemite controlarea de la distanta, gestionarea si programarea prin intermediul montarii modulului pe care il primiti gratuit in aceasta perioada. Aparatul de aer conditionat cu Wi-Fi poate fi programat si gestionat direct de pe telefon. Astfel, daca exista o conexiune la internet, aparatul poate fi oprit ⁄ pornit si setat prin intermediul telefonului. Aparatul de aer conditionat va functiona economic si eficient asigurand o performanta stabila.

Mitsubishi Electric, lider mondial in sistemele de aer conditionat pentru uz rezidential, comercial si industrial, prezinta sisteme de aer conditionat dotat cu inverter perfecte pentru a transfera aerul rece din afara in locuinta. Totodata, pe modul incalzire, el poate lucra si in sens invers. Tehnologia Inverter beneficiaza de un compresor care isi regleaza turatia pentru a se adapta nevoilor clientului si a-i imbunatati nivelul confortului. El isi regleaza capacitatea de racire sau incalzire, pentru a-l corela cu temperatura din camera. Datorita inverterului se reduce timpul de pornire al sistemului ajungandu-se mai rapid la temperatura solicitata a camerei. Un alt avantaj este acela ca inverterul monitorizeaza, regleaza si mentine temperatura mediului, consumul de energie scazand substantial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *