Articole recomandate

Grohe Sense Guard, senzorul de inundație care te scapă de griji

Intra pe romstal.ro si comanda-ti Grohe Sense Guard, dispozitivul creat special pentru a te ajuta sa previi anumite neajunsuri din locuinta, precum inundatiile. Poti opta separat pentru senzorul Grohe Sense Guard sau pentru kitul Grohe Sense Guard cu contor apa plus 3 senzori de inundatie. De asemenea, nu trebuie sa uiti de consola de prindere a acestuia. Vorbim despre elemente care te vor ajuta sa monitorizezi umiditatea si sa detectezi scurgerile de apa din casa. Grohe Sense Guard te avertizeaza si opreste automat apa. Te vei bucura de securitatea inteligenta si completa a apei in casa – non-stop.

O scurgere, o chiuveta infundata, o teava sparta. Si, dintr-o data, te confrunti cu o casa distrusa si costuri dezastruoase – costuri care pot sa ajunga la mii de euro. Nu mai vorbim de stresul si neplacerile create de pagubele cauzate de apa. Realitatea este ca una din doua case a suferit pagube cauzate de apa cel putin o data.

Pagubele cauzate de apa ar fi putut sa fie prevenite in 93% dintre cazuri. Cu GROHE Guard puteti in sfarsit sa preluati complet controlul alimentarii cu apa. Aceste dispozitive detecteaza scurgerile si opresc automat alimentarea cu apa.

Cu GROHE Sense Guard, in momentul in care o teava se sparge, AquaBlock reactioneaza automat, inchizand supapa si oprind apa. In plus, GROHE Sense Guard va trimite automat o notificare prin aplicatia GROHE ONDUS in cazul unei scurgeri detectate – indiferent daca este vorba de o micro-scurgere sau de o teava sparta. Veti fi informat si daca aveti de-a face cu o teava inghetata. GROHE Sense Guard masoara temperatura apei si va ofera o alerta din timp referitor la riscul de aparitie al inghetului.

Un robinet care pierde cate o picatura de apa pe secunda poate sa iroseasca peste 11.000 litri pe an. Adica suficienta apa pentru 180 de dusuri! GROHE Guard detecteaza din timp chiar si cele mai mici pierderi de apa, astfel incat sa identificati problema si sa eliminati scurgerea.

Este simplu sa instalati dispozitivele GROHE in intreaga casa. Cu toate acestea, va recomandam sa folositi serviciile unui instalator profesionist pentru a instala GROHE Guard. Pentru instalator, operatia este usoara si rapida: in aproximativ o ora, locuinta dumneavoastra este protejata impotriva scurgerilor si a spargerii tevilor.

Bucura-te acum de aceste dispozitive inteligente!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *