Solutii de Amenajari

Grohe Sense Guard – Dispozitivul inteligent de control al apei

Romstal vă prezintă Grohe Sense Guard, dispozitiv creat special pentru a vă ajuta să preveniți anumite neajunsuri din locuință, precum inundațiile. Avem disponibile senzorul Grohe Sense dar și kitul Grohe Sense Guard și consola de prindere a acestuia, elemente care vă vor ajuta să monitorizați umiditatea și să detectați scurgerile de apă din casă. Grohe Sense Guard vă avertizează și oprește automat apa. Bucurați-vă de securitatea inteligentă și completă a apei în casa dumneavoastră – non-stop.Grohe Sense Guard

UNEORI, APA ESTE O SURSĂ DE PROBLEME.

O scurgere, o chiuvetă înfundată, o țeavă spartă. Și, dintr-o dată, sunteți confruntați cu o casă distrusă și costuri dezastruoase – costuri care pot să ajungă la mii de euro. Nu mai vorbim de stresul și neplăcerile create de pagubele cauzate de apă.

CREDEȚI CĂ DUMNEAVOASTRĂ NU VI SE POATE ÎNTÂMPLA?

Realitatea este că una din două case a suferit pagube cauzate de apă cel puțin o dată.

PAGUBELE CAUZATE DE APĂ REPREZINTĂ PROBLEMA NR. 1 ÎNTR-O LOCUINȚĂ!

  1. 54% dintre locuințe au înregistrat pagube cauzate de apă, asociate cu alimentarea de la rețeaua de apă.
  2. 65% dintre cazuri sunt legate de țevi.
  3. Pagubele cauzate de apă ar fi putut să fie prevenite în 93% dintre cazuri.
  4. În Europa, costul mediu pentru repararea pagubelor cauzate de apă este de 2.297 €. 28% dintre cei care sunt asigurați, nu sunt despăgubiți deloc. Și cei care sunt, primesc numai 61% din costul total.
  5. În 2015, numai în Germania au existat 1,1 milioane de cazuri de pagube cauzate de apă, raportate în locuințe.
  6. După numai 24 de ore, din cauza umezelii, poate să apară mucegaiul, ducând la probleme respiratorii, astm și alergii.

VĂ PREZENTĂM GROHE SENSE ȘI GROHE SENSE GUARD: SISTEMUL DE SECURITATE A APEI CARE ARE GRIJĂ DE LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ

GROHE SENSE

SENZORUL DE APĂ INTELIGENT

GROHE Sense detectează prezența apei, monitorizează temperatura și umiditatea și vă alertează în mod automat, înainte să se întâmple ceva grav.GROHE_Sense_Guard

SECURITATE COMPLETĂ A APEI PENTRU CASA DUMNEAVOASTRĂ – NON-STOP

GROHE Sense este un sistem de detectare a apei ușor de instalat, conectat la rețeaua Wireless LAN, pentru întreaga locuință. Instalat în pivniță, spălătorie, baie sau bucătărie – detectează din timp scurgerile și vă oferă o șansă reală de a reacționa rapid.

GROHE Sense este senzorul harnic de apă care nu doarme niciodată. Răspunde la prezența apei acolo unde nu ar trebui să existe.

Detectează inundația

Primiți automat alerte privind inundația, pentru a putea reacționa rapid.

Detectează riscul de îngheț

Detectează dacă temperatura camerei scade sub 3°C – un potențial risc de îngheț – și vă alertează automat.

Simte umiditatea

Sunteți informat despre umiditatea periculoasă și vă protejează locuința și bunurile de consecințele negative ale acesteia.

GROHE SENSE ESTE LA DATORIE ȘI URMĂREȘTE INUNDAȚIILE SAU SCURGERILE

În momentul în care apa intră în contact cu GROHE Sense, acesta emite un semnal sonor și o lumină roșie intermitentă.

SUNTEȚI ALERTAȚI, ORICÂND, ORIUNDE

GROHE Sense vă trimite automat o notificare prin aplicația GROHE ONDUS în cazul unei scurgeri de apă detectate, astfel încât să puteți să ajungeți acolo la timp, înainte ca scurgerea să se transforme într-o inundație.

DACĂ PUTEȚI SĂ O VEDEȚI, ESTE DEJA PREA TÂRZIU

Umezeala și igrasia asigură condiții ideale pentru dezvoltarea mucegaiului. GROHE Sense vă alertează atunci când există un nivel impropriu de umiditate pentru o perioadă lungă de timp – ceea ce vă permite să acționați înainte ca mucegaiul să își facă simțită neplăcuta prezență.

PREA MULTĂ NU ESTE BUNĂ – DAR NICI PREA PUȚINĂ

Sănătatea dumneavoastră se poate deteriora și atunci când nivelurile de umiditate sunt prea scăzute: consecințele pot fi iritarea sinusurilor, mâncărimi de ochi și uscarea pielii, precum și un risc crescut de răceală. GROHE Sense vă alertează atunci când umiditatea scade sub nivelul prestabilit de dumneavoastră.

EVITAȚI O PRIMIRE RECE

Pericolul de apariție a înghețului este mai mare în camerele care nu sunt verificate frecvent – precum pivnița – sau în casele de vacanță care pot să fie nelocuite o mare parte din timp. GROHE Sense vă alertează atunci când temperatura camerei scade sub 3°C, pentru a avea timp să reacționați.

INSTALAȚI SINGURI GROHE SENSE

Cu GROHE Sense, puteți să detectați apa și să vă protejați locuința de pagubele cauzate de apă în doar 10 minute.

Instalați GROHE SENSE:

  • Pentru a urmări scurgerile de sub chiuveta din bucătărie
  • Lângă mașina de spălat este locul perfect pentru ca GROHE Sense să detecteze scurgerea.
  • În baie, umiditatea poate să fie o problemă dacă nu aerisiți încăperea la timp – GROHE Sense trage un semnal de alarmă
  • Amplasați GROHE Sense în pivniță pentru a monitoriza umiditatea, a preveni condensul și a măsura temperatura, identificând astfel riscul de îngheț din timp.

Simte temperatura

Primiți informații zilnice privind temperatura camerei pe ore, stabiliți praguri și sunteți avertizați automat dacă situația este critică.*

Simte umiditatea

Primiți informații zilnice privind umiditatea camerei pe ore, stabiliți praguri și sunteți avertizați dacă situația privind umiditatea este critică pentru mai mult de 3 ore.

LongLifeBattery

Utilizare durabilă a bateriei de până la 4 ani.

WaterResistant

Protecție împotriva apei sub formă de stropi.

* Nu utilizați GROHE Sense pe post de alarmă pentru incendiu, deoarece GROHE Sense măsoară temperatura doar o dată pe oră.

 

GROHE SENSE GUARD

DISPOZITIVUL INTELIGENT DE CONTROL AL APEI

De la detectarea micro-scurgerilor la cea a unei țevi sparte și oprirea automată a alimentării cu apă: cu GROHE Sense Guard puteți în sfârșit să preluați complet controlul alimentării cu apă.

GROHE Sense Guard are grijă de casa dumneavoastră. Urmărește consumul, detectează micro-scurgerile și riscul de îngheț și în cazul unei țevi sparte, oprește automat alimentarea cu apă.GROHE_Sense

Detectează țevile sparte

Detectează țevile sparte, oprește automat alimentarea cu apă și vă alertează.

AquaBlock

Oprește alimentarea cu apă fie manual, fie automat, în cazul unei țevi sparte.

Detectează scurgerile

Detectează scurgerile și vă alertează în mod automat.

ÎN CAZUL UNEI ȚEVI SPARTE, GROHE SENSE GUARD OPREȘTE IMEDIAT APA

Gândiți-vă la cel mai rău lucru care vi se poate întâmpla: o țeavă se sparge, pivnița se inundă, mucegaiul înflorește pe pereți, mobila de epocă se distruge și… opriți-vă aici!

Cu GROHE Sense Guard, în momentul în care o țeavă se sparge, AquaBlock reacționează automat, închizând supapa și oprind apa.

TOTUL ESTE SUB CONTROL

O scurtă privire asupra smartphone-ului și aflați tot ceea ce trebuie să știți: apa s-a oprit și puteți să vă relaxați.

În plus, GROHE Sense Guard vă trimite automat o notificare prin aplicația GROHE ONDUS în cazul unei scurgeri detectate – indiferent dacă este vorba de o micro-scurgere sau de o țeavă spartă.

CUM SĂ EVITAȚI O PRIMIRE RECE

Pagubele cauzate de îngheț apar de obicei în camerele care nu sunt verificate frecvent – precum pivnița – sau în casele de vacanță care pot să fie nelocuite o mare parte din timp.

GROHE Sense Guard măsoară temperatura apei în punctul de intrare în casa dumneavoastră și vă oferă o alertă a riscului de apariție a apei înghețate.

În combinație cu GROHE Sense, temperatura camerei poate fi monitorizată în fiecare încăpere pentru a împiedica scaderea acesteia din timp.

URMĂRIȚI CONSUMUL

Nicio surpriză la finalul anului… în sfârșit, veți avea o transparență deplină în ceea ce privește consumul de apă. Verificați aplicația și urmăriți consumul zilnic de apă.

DEȘI VĂ AFLAȚI PE PARTEA CEALALTĂ A LUMII AVEȚI ÎNCĂ TOTUL SUB CONTROL

Toată lumea cunoaște sentimentul: toată vacanța stați cu griji dacă totul este în regulă acasă. Cu GROHE Sense Guard preluați controlul asupra unui incident printr-o simplă apăsare de buton.

LUCRURI RELE SUNT GATA SĂ SE ÎNTÂMPLE (DAR NOI NU VOM PERMITE ACEASTA)

Țeava înghețată poate să apară după perioade lungi de îngheț, în special în camere sau case care nu sunt des vizitate sau verificate. GROHE Sense Guard măsoară temperatura apei și vă oferă o alertă din timp referitor la riscul de apariție al înghețului.

O țeavă se sparge, un scenariu prezent la 65% dintre pagubele cauzate de apă în Germania – cu costuri enorme. GROHE Sense Guard detectează și oprește automat alimentarea cu apă, împiedicând inundarea locuinței dumneavoastră.

Un robinet care pierde câte o picătură de apă pe secundă poate să irosească peste 11.000 litri pe an. Adică suficientă apă pentru 180 de dușuri! GROHE Sense Guard detectează din timp chiar și cele mai mici pierderi de apă, astfel încât să identificați problema și să eliminați scurgerea.

O țeavă care pierde apă, alături de baterii, dușuri sau toalete reprezintă 28% dintre pagubele cauzate de apă. Deși reduse cantitativ, aceste mici scurgeri pot să dureze ani de zile, saturând în timp pereții sau podelele și cauzând daune extinse. GROHE Sense Guard detectează din timp scurgerea, astfel încât să identificați problema și să o eliminați.

RELAXAȚI-VĂ – ȘI LĂSAȚI INSTALATORUL ROMSTAL SĂ ÎȘI FACĂ TREABA

Este simplu să instalați dispozitivele GROHE Sense în întreaga casă. Cu toate acestea, vă recomandăm să folosiți serviciile unui instalator profesionist pentru a instala GROHE Sense Guard. Pentru instalator, operația este ușoară și rapidă: în aproximativ o oră, locuința dumneavoastră este protejată împotriva scurgerilor și a spargerii țevilor.GROHE_Sense_Instalare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *