Gresie si faianta

Gresie Branch de la Aparici – Frumusețea podelelor cu aspect de lemn

Ai nevoie de o gresie cu aspect de lemn pentru podelele locuintei tale? Romstal iti propune seria Branch de la producatorul spaniol Aparici Ceramics. Colectia este conceputa pentru cei care cauta stil si calitate deschizand o lume de posibilitati pentru a crea spatii de o frumusete clasica.

Seria de gresie Branch este conceputa pentru a surprinde adevarata esenta a lemnului intr-un material ceramic mai rezistent in timp dar si mai usor de curatat. Decorarea locuintei cu gresie cu aspect de lemn in locul parchetului este o alegere inteleapta mai ales daca ati optat si pentru un sistem de incalzire in pardoseala. Gresia se incalzeste mult mai rapid decat parchetul si, de asemenea, se va mentine calda pentru mai mult timp.

Opteaza si tu pentru placi de gresie Branch de la Aparici! Acestea se monteaza rapid gratie suprafetei mari. O placa are dimensiunea de 24.9 x 100cm. Vorbim de o gresie portelanata antiderpanta care va va solicita simturile la maximum odata ce lucrarea a fost finalizata.

Un alt motiv pentru care placile ceramice sunt de preferat parchetului din lemn este ca au un pret mai mic. Totodata, placile de gresie nu retin umezeala spre deosebire de pardoseala din esenta lemnoasa.

Placile ceramice cu aspect de lemn au rolul de a lumina locuinta. Ele nu se utilizeaza numai pentru bucatarie si baie ci si in camera de zi sau dormitoare. Desi combinatiile de tonuri par la prima vedere sobre ele sunt alese cu grija pentru a scoate in relief fibrele lemnului. Gresia formeaza o podea cu un caracter unic datorita finisajului cald. Alege sa dai personalitate casei cu seria de gresie Branch.

Comanda o gresie de incredere care va va influenta modul de a trai si de a gandi! Seria Aparici Branch este perfecta pentru a reda echililbrul locuintei. La Romstal o puteți achiziționa acum la preturi excelente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *