Gresie si faianta

Gresia Atrium Utica aduce eleganță seducătoare în orice casă

Gresia si faianta sunt elementele din casa noastra care dau un plus de personalitate acesteia, iar alegerea lor oportuna poate face diferenta in spatiul interior. Pentru a fi siguri ca nu dati gres, trebuie sa purcedeti la achizitionarea placilor de gresie din seria ATRIUM UTICA de la Pamesa. Imbinarea creativa a acestora cu alte accesorii va da nastere unui loc cu adevarat deosebit.Gresie Atrium Utica Arena

Pamesa, recunoscutul producator spaniol de placi ceramice, va ofera o gama variata de modele, potrivite fiecarui tip de incapere. Din seria Atrium Utica, Romstal va pune la dispozitie gresia ATRIUM UTICA PERLA de 60X60 de cm si gresia ATRIUM UTICA ARENA cu aceleasi dimensiuni. Aceste modele de gresie sunt potrivite atat pentru interior cat si pentru exterior, montandu-se in locuri cu trafic mediu.

ATRIUM UTICA este o coletie de gresie de calitate care se remarca prin duritate, rezistenta, longevitate. Alegeti aceste placi ceramice pentru livingul dumneavoastra si veti obtine o camera de o elaganta desavarsita. Gresia este capabila sa sustina socuri mecanice si termice mai puternice decat parchetul. De asemenea, ea se comporta excelent la trafic in comparatie cu acesta.gresie atrium utica perla

Curatarea gresiei se face usor, cu orice tip de solutii pentru placi ceramice. Acestea nu ataca textura si, mai mult, împiedică murdăria să se infiltreze în pori.

Gresia Atrium Utica are o serie de certe avantaje in ce priveste estetica. Modelele impregnate dau un aspect unic oricarei incaperi. Acolo unde arhitectura si stilul o permit, aceasta colectie reprezinta o alternativa demna de luat in seama. Gresia se monteaza facil si va schimba imediat modul in care arata incaperea dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *