Calorifere

Grăbește-te! La Romstal ai super prețuri de MAI!

Promotiile continua la Romstal, exclusiv online, pana la sfarsitul lunii mai! Grabeste-te! Ai reduceri de pana la 30% la produse selectate din gamele “Climatizare si incalzirea casei, Pompe si sisteme de filtrare si Amenajarea baii”.

Beneficiaza acum de produse de calitate inalta la preturi reduse! Compania noastra doreste stimularea clientilor si aplica discount-uri consistente pentru pentru anumite produse, insa stocul este unul limitat. De asemenea, ai avantajul de a primi transport gratuit. Da click pe banner-ul urmator si afla totul despre produsele aflate la reduceri!

Compania noastra si-a propus dintotdeauna sa puna la dispozitia clientilor sai cele mai calitative produse, fabricate de cele mai mari branduri de profil. Fie ca vorbim despre obiecte sanitare, sisteme de incalzire sau pompe si sisteme de filtrare, la Romstal veti gasi cu siguranta produsul potrivit pentru dumneavoastra.

Daca aveti nevoie de un sistem de incalzire puteti sa optati pentru centrale in condensatie cu functie dubla (pentru incalzire si preparare apa calda menajera), cu tiraj fortat si camera de ardere etansa. Centralele de acest tip se incadreaza in noul val de produse prietenoase cu mediul si care participa activ la conservarea resurselor naturale. Consumul redus de gaze se datoreaza arzatorului modulant cu care acestea vin echipate. Acesta realizeaza o reglare automata a puterii termice a arzatorului obtinandu-se economia unei cantitati mari de energie. Acesta este momentul pentru a obtine confort si economie in acelasi timp. Cu ajutorul centralelor termice cu condensare veti valorifica la maximum capacitatea calorica a combustibilului, extragand maximum de caldura pentru confortul locuintei dumneavoastre.

Tot acum puteti comanda un boiler cu doua serpentine. Acesta reprezinta o inovatie in materie de incalzire termala, care asigura incalzirea unei cantitati ridicate de apa. Boilerul este dotat cu un rezervor cu capacitate mare. Inovatia boilerului consta in faptul ca este conceput pentru a reduce consumul de energie, prevenind risipa de energie. Prin utilizarea unui boiler TESY BiLight vom putea tine sub control consumul lunar de energie, evitand consumul inutil.

In cadrul campaniei promotionale din aceasta luna puteti sa va echipati baia cu obiecte sanitare pentru baie de cea mai buna calitate. Descopera acum cele mai bune produse la cele mai bune preturi!  Intotdeauna la Romstal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *