Obiecte sanitare

Geberit RimFree, vasul wc care te eliberează de griji

Geberit intelege ca mentinerea unei bai fara pata este necesitate in ziua de azi, deoarece curatenia si igiena sunt extrem de importante, mai ales in baie. Cu toate acestea, curatenia nu ar trebui sa devina o povara, in sensul ca nu trebuie sa va confruntati cu locuri dificil de curatat si sa folositi  substante agresive de curatare. Iata de ce recomandam vasele WC RimFree de la Geberit, obiect sanitar care ramane perfect curat, fara ustensile de curatare speciale.GEBERIT RIMFREE

Geberit va ofera la Romstal o gama larga de vase WC care beneficiaza de tehnologia RimFree. Alege-l pe cel care se potriveste pentru baia ta!

Cu Geberit RimFree curatarea unei toalete nu mai este o povara. Acest sistem nu are rama de spalare obisnuita care ascunde tot felul de microorganisme. Pentru curatarea ramei de spalare au fost dezvoltate ustensile, cum ar fi o perie speciala de toaleta, cu o parte separata pentru rama de spalare si agenti de curatare agresivi cu o duza de aplicare a produsului. Pentru a ascunde mirosurile urate, majoritatea oamenilor cumpara odorizante solide sau lichide. Este foarte putin probabil ca o toaleta curata va fi obtinuta in acest fel.

Vas WC clasic
Vas WC Clasic
Vas Wc RimFree
Vas Wc RimFree

Tehnologia RimFree simplifica foarte mult curatarea toaletei. Nu sunt necesare nici perii de curatare speciale, nici agenti de curatare costisitori si daunatori. Suprafata interioara neteda a vasului de toaleta este curatata cu o singura miscare si lipsa ramei de spalare face RimFree alegerea superioara in ceea ce priveste estetica si igiena.

Geberit a introdus o tehnologie de spalare complet noua si patentata. Debitul de apa este controlat chiar inainte de a ajunge in vasul WC ceramic. Un asa numit ghidaj de spalare transmite fluxul de apa de-a lungul ambelor parti, exact in zona in care este nevoie pentru o spalare curata si temeinica. Ghidajul de spalare asigura o spalare totala care acopera o suprafata vasta a partii ceramice, reducand in acelasi timp consumul de apa. Multe vase WC ale concurentilor nu sunt complet lipsite de rama si nu au nici acest sistem de ghidare. Ele depind inca de o mica rama pentru a mentine apa in interiorul vasului WC. Dezvoltarea tehnologiei RimFree duce cu un pas mai departe ideea toaletelor fara rama de spalare: nicio rama, nicio problema, niciun compromis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *