Solutii de Amenajari

Franke – Elegant, funcțional, unic! Chiuvete și baterii cu până la 45% reducere

Intotdeauna bucataria dumneavoastra spatioasa trebuie mobilata cu cele mai moderne ustensile. Iata de ce va recomandam sa aruncati o privire asupra minunatelor chiuvete si baterii produse de Franke disponibile acum la Romstal la preturi reduse cu pana la 45%. Campania de reduceri este valabila pana la sfarsitul lunii iunie.

Ai nevoie de o chiuveta spectaculoasa atat din punct de vedere al designului cat si al rezistentei? Comanda una fabricata din fragranite! Este, cu siguranta, alegerea potrivita in orice bucatarie datorita dimensiunilor generoase, designului atragator dar, mai ales, datorita materialului din care este realizata.

Fragranite este al patrulea cel mai dur material din lume, dupa diamant, rubin si topaz. Odata instalata, chiuveta din fragranite nu se va crapa, nu se va zgaria si va rezista o viata intreaga. De asemenea, materialul Fragranite este mai neted, mai usor de curatat si face chiuveta mai igienica si mai rezistenta la pete.

Chiuveta Franke se monteaza usor incadrandu-se minunat in peisaj. Este caracterizata de eleganta prin fiecare por. Puteti alege, de asemenea, si chiuvete cu cuve multiple. Va va fi astfel mai usor ca niciodata sa spalati vasele sau legumele tracandu-le dintr-o parte in cealalta fara niciun efort.

Integrarea tehnologiei Sanitized

Franke a fost prima companie din Romania care a introdus aceasta inovatie pentru chiuvetele din fragranite, tehnologie care ajuta la mentinearea curata a suprafetei chiuvetelor si ofera o protectie indelungata. Bucatariile pot fi un loc propice pentru raspandirea bacteriilor, de aceea necesita o atentie speciala. Pe un material neprotejat bacteriile se pot multiplica la fiecare 20 minute ceea ce are un impact negativ asupra igienei. Aceasta inovatie introdusa in chiuvetele fragranite ajuta la mentinerea curata a suprafetei chiuvetei si ofera chiuvetei o protectie de lunga durata. Nu inlocuieste curatarea dar ajuta la pastrarea suprafetelor in conditii igienice.

Ionii de argint sunt introdusi in granit pentru o protectie indelungata. Testele demonstreaza faptul ca 99% din bacterii nu se vor mai inmulti. Argintul este un ingredient activ care previne inmultirea bacteriilor si a microbilor. Particulele de argint destabilizeaza membrana celulei bacteriei impiedicand respiratia si hranirea acesteia precum si divizarea celulei.

Chiuveta Franke nu isi va pierde din stralucire gratie rezistentei extraordinare a materialului Fragranite.

Printre avantajele pe care le ofera materialul Fragranite sunt:

  • Rezistenta la soc – este un material cu rezistenta extrem de mare. Fragranite nu se ciobeste si nu se fisureaza chiar si dupa un impact cu corpuri grele.
  • Rezistenta la zgarieturi – nu se zgarie: chiuvetele din Fragranite sunt foarte rezistente la zgarieturi, pastrandu-si in timp aspectul de produs nou.
  • Anti-absorbant (neporos) – datorita suprafatei neporoase, Fragranite nu se va pata nici chiar in contact cu uleiuri, substante grase, etc.
  • Rezistenta la temperatura – Fragranite rezista la expuneri de scurta durata la temperaturi de pana la 250°C, pastrandu-si aspectul initial de-a lungul timpului.
  • Usor de curatat – datorita finisajului ce face suprafata chiuvetei extrem de neteda si placuta la atingere, chiuvetele din Fragranite sunt extrem de usor de curatat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *