Pompe

Faceți cunoștință cu noua pompă de căldură HABITAT

Pompa de caldura aer-apa monobloc HABITAT pentru incalzire, racire si preparare apa calda menajera este ideala atat pentru cladirile noi, cat si pentru cele modernizate, oferind parametri de performanta excelenti in toate conditiile.

Pompa de caldura HABITAT utilizeaza ca agent frigorific R290, fiind echipata cu un compresor inverter performant HITCHI HIGHLY si tehnologie EVI, care asigura modularea puterii in intervalul 30-100%, asigurand incalzirea apei in instalatia de incalzire pana la 70°C.

Refrigerant R290

Utilizarea refrigerantului R290 vine cu o serie de avantaje:

– Este natural si ecologic. Nu dauneaza stratului de ozon si nu are efect de sera, fiind recunoscut ca agentul frigorific cu cel mai mare potential de dezvoltare existent pe piata.

– Temperaturi ridicate pe tur astfel incat pompa de caldura poate fi implementata si la cladiri existente

– Eficienta ridicata chiar si la temperaturi scazute

Nivel de energie A+++

Avand un design placut, pompa de caldura HABITAT, dispune de tehnologie de ultima generatie incadrandu-se in cea mai ridicata clasa de eficienta energetica A+++, reducand astfel substantial cheltuielile utilizatorului cu facturile de energie electrica.

Tehnologie Full DC Inverter

Pompa de caldura HABITAT combina perfect tehnologia compresorului Full DC Inverter si a agentului frigorific ecologic R290 pentru a realiza eficient incalzirea, racirea si apa calda menajera chiar si in conditii de clima extrem de rece.

Tehnologia de reducere a zgomotului

In procesul de fabricare a pompelor de caldura HABITAT au fost incorporate multiple tehnologii de reducere a nivelului de zgomot acestea fiind testate individual si optimizate pentru a crea un mediu de functionare super silentios pentru utilizator.

Functionare stabila la -25℃

In conditii de temperatura scazuta pompele de caldura clasice sufera o serie de limitari:

– Diminuarea semnificativa a capacitatii termice odata cu scaderea temperaturii exterioare;

– Imposibilitatea de a asigura temperaturi ridicate in instalatie la temperaturi exterioare negative;

Functionarea indelungata la teperaturi scazute poate afecta in mod negativ performantele pompei de caldura.

Pompa de caldura HABITAT functioneaza eficient pana la -25°C avand un COP ridicat.

Design si Material ASA

Pompa de caldura HABITAT este protejata de o carcasa robusta, rezistent la coroziune si la intemperii, ceea ce asigura o durata lunga de viata.

Display tactil inteligent

Pompa de caldura este livrata cu un controler performant cu ecran tactil, color, de 5 inch. Afisarea curbelor de temperatură și a consumului de energie permite utilizatorilor selectarea parametrilor optimi de functionare a pompei de caldura.

Control inteligent

Reglarea temperaturii, alegerea modului de functionare si posibilitatea programarii orare a functionarii pot fi realizate prin intermediul unei aplicatii disponibile atat pe platforma Apple cat si Android, de pe telefonul mobil.

Aplicatia permite monitorizarea consumului de energie si inregistrarea avariilor aparute in functionare.

Instalarea pompei

Pompa are un design compact, de tip monobloc, ceea ce inseamna ca nu necesita operatiuni complexe de instalare, service si intretinere, nefiind necesara montarea unui circuit frigorific. Instalarea unitatii la exterior determina spatiu castigat la interior.

Temperatura ridicata pe care pompa de caldura o poate realiza (70 gr.C) o face compatibila chiar si cu sistemele de incalzire cu radiatoare. Incalzirea apei calde menajere se realizeaza prin intermediul unui boiler de constructie speciala, cu serpentina marita, racordat la pompa de caldura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *