Stiri

Extra reducere 10% la produsele Kroner pentru amenajarea băii

Cu totii stim ca amenajarea unei bai reprezinta o adevarata provocare. Baia este o camera extrem de importanta in orice locuinta, locul unde vrem sa gasim relaxarea investind o suma care sa ne bucure atat ochiul cat si buzunarul. De aceea este necesar sa cantarim mai multe optiuni cand vine vorba despre utilarea acestui spatiu.

In aceasta ultima saptamana a lui septembrie, Romstal va face alegerea facila! Ti-am pregatit o selectie de produse Kroner care pot fi comandate doar online cu 10% reducere introducand codul – KRONER10.

Pentru a beneficia de promotie, folositi codul in pagina de finalizare comanda / checkout. Promotia este valabila pana in 30 septembrie! Ai cabine de dus, cazi, baterii, dusuri si coloane dus plus mobilier de baie modern.

Stim cu totii cat de importanta este o cabina de dus in existenta noastra moderna. Aceste produse ne ajuta sa ne curatam mai rapid, sa ne relaxam in adevaratul sens al cuvantului, sa obtinem mai mult spatiu in baile noastre si sa facem economii substantiale in ceea ce priveste consumul de apa (s-a dovedit ca folosind dusul in locul unei bai in cada econosim 200 de litri de apa).

Romstal a decis sa va ofere cateva dintre aceste cabine de dus Kroner, atat simple cat si cu hidromasaj, la un pret redus. Campania noastra doreste sa incurajeze astfel utilizarea cabinelor de dus pentru beneficiile deja amintite pe care acestea le aduc in casele noastre. Cabinele de dus sunt foarte simplu de intretinut, reziduurile si impuritatile indepartandu-se cu  usurinta. Suprafata sticlei garanteaza scurgerea apei si reducand depunerile de calcar sau orice alte impuritati.

Poti opta si pentru o cada din compozit, o piesa de rezistenta in orice baie de lux. Aceasta poate fi asezata in zona centrala a baii, de unde va domina incaperea prin prezenta maiestuoasa. Cazile Kroner de la Romstal va permit sa obtineti eleganta desavarsita la preturi excelente. Cada este extrem de confortabila pentru spate, in ea putandu-va relaxa citind, sorbind un pahar de vin sau pur si simplu tragandu-va sufletul dupa o zi obositoare. Este pe cat de frumoasa pe atat de confortabila.

Aveti nevoie de un mobilier de baie modern? Romstal va propune mai multe serii de mobilier plus oglinzi sau lavoare de la Kroner. Alegerea unui mobilier pentru baie este un proces esential care poate schimba intr-o clipita look-ul oazei dumneavoastra de liniste. Bineinteles, trebuie sa tinem cont de mai multi factori cand vom lua aceasta decizie. Mobilierul de baie Kroner reprezinta alegerea perfecta deoarece intruneste mai multe calitati. Intai de toate trebuie stiut ca deserveste perfect designul pe care il dorim in camera noastra. Mai apoi trebuie amintita calitatea pieselor de mobilier, una care ne ofera o garantie indelungata a produsului. Acum acest aspect nu mai reprezinta o problema fiecare din produsele prezentate asigurand o functionalitate lunga la nivel inalt.

Descopera toate produsele Kroner pe care le poti comanda de pe romstal.ro cu extra-reducere de 10%!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *