Stiri

Esti partener Romstal? Nu rata ofertele de Black Friday!

Daca te afli deja printre partenerii Romstal trebuie sa stii ca in aceasta perioada te poti bucura de preturi excelente in cadrul campaniei noastre “Black Friday pentru profesionisti”. Ti-am pregatit scule electrice, aparate de masura si control dar si produse pentru lucrarile tale cu extra discount. Intra in contul tau de pe romstalpartener.ro si descopera simplu, rapid si eficient cele mai bune produse pentru ca tu sa-ti termini lucrarile cu succes.

Ne-am angajat sa-ti oferim discount-uri, promotii si bonusuri. Romstal, principalul furnizor si partener de incredere al instalatorilor, se tine de cuvant si te ajuta sa obtii avantaje nenumarate in relatiile cu clientii tai.

Pe romstalpartener.ro puteti sa faceti comenzi directe catre magazin, puteti vedea istoricul facturilor si, de asemenea, veti putea face oferte directe catre clienti. Romstal iti va dedica campanii speciale, cum este si aceasta de Black Friday, care sa te ajute sa te impui pe piata. Afla ce campanii promotionale sunt in vigoare si, mai ales, descopera ultimele actualizari ale preturilor.

De Black Friday, partenerii nostri pot alege, de exemplu, un Bosch GBH 2-24 DRE, ciocan rotopercutor cu prindere SDS-PLUS de 790 W la un pret redus. Daca ai nevoie de un polizor unghiular BLACK&DECKER KG115 de 750 W + cutie de depozitare il poti achizitiona si pe acesta rapid la un super pret.

Descopera si reducerile extraordinare pentru telemetrul cu laser pentru masurarea suprafetelor si volumelor – BOSCH GLM 40 sau camera termica ce masoara diferentele de temperatura – BOSCH GTC 400 C.

Stim ca pentru ca o constructie sau o lucrare de renovare sa fie reusita, trebuie inceput cu lucrurile de baza. Sculele pe care te bazezi trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Descopera acum preturile special pregatite pentru tine pe romstalpartener.ro la toata gama de produse! Te asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *