Gresie si faianta

Efecte cromatice uimitoare cu seria de gresie porțelanată Carpet Vestige Natural de la Aparici

Vrei o baie, o bucatarie sau un living care sa iasa din tipare? Alege gresia portelanata Carpet Vestige Natural produsa de Aparici, disponibila acum in magazinul online romstal.ro. Vorbim despre o gresie extrem de rezistenta care odata montata va va uimi prin culorile aparte.Gresie Carpet Vestige Natural

Vorbim de gresie de calitate superioara garantata de producatorul spaniol Aparici Ceramics, nume recunoscut pentru activitatea sa in domeniu. Seria Carpet va solicita simturile la maximum, facandu-va usoara alegerea datorita elegantei pe care o denota cu fiecare placa. Combinatiile de culori ale placilor ceramice Carpet Vestige Natural vor lumina orice spatiu locuibil, aducand interioarele fade la nivelul celor pe care le admirati in reviste.

Colectia Carpet reflecta ideea de design modern. Modelele iterative care par frecate, combinatiile de tonuri sobre, de neglijare intentionata a liniilor drepte, dezvaluie spiritul contemporan al covoarelor. Elementele decorative sunt ocazional metalizate, astfel incat sporeste efectul general estetic al colectiei.  Este un produs special,  datorita procesului (fabricat manual), cu skin-uri diferite si un caracter unic care  ofera spatiilor noastre un finisaj cald. Texturile sale multiple ne permit sa ne jucam si sa dam personalitate mediilor noastre. Seria Carpet Vestige Natural este caracterizata de superbe efecte cromatice si combinatii de design.

De acum decorarea locuintei se poate face imediat, la distanta unui singur click. Alege o gresie de incredere care sa se potriveasca cu personalitatea casei si care va va influenta direct modul de a trai si de a gandi. Colectia beneficiaza de culorile speciale menite sa readuca echililbrul locuintei. La Romstal puteti achizitiona gresie Aparici la preturi excelente. Profitati de mixul de stiluri, compozitii si culori si asigurati-va un efect vizual remarcabil in fiecare camera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *