Solutii Eco

Economisește energie! Alege becurile cu led

Romstal iti recomanda becurile cu led pentru ca aceste elemente te vor ajuta sa faci economie la factura de electricitate. Becul cu aceasta tehnologie este un produs ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica in comparatie cu sursele de iluminat cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important. Un alt avantaj important este durata de viata mai mare (35.000-100.000 ore). LED-urile depasesc substantial ca durata de viata sursele de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).Oferta becuri led

Un bec modern produce lumina cu o intensitate de pana la 160 lumeni/Watt, spre deosebire de un bec incandescent care produce lumina cu maximum 15 lumeni/Watt. Este evident ca lumina venita de la leduri nu are nevoie de un consum mare de energie pentru a fi foarte puternica. Desi este o lumina destul de intensa, aceasta este si foarte benefica pentru vedere. Ledurile nu emit radiatii, astfel sunt ideale pentru persoanele cu anumite predispozitii sau contraindicatii privind expunerea la raze UV.

Lumina emisa de acest tip de bec este considerata lumina alba pura, care are caracteristici foarte asemanatoare cu lumina naturala. Din acest motiv, lumina ledurilor nu este obositoare pentru ochi si nu creaza vreun disconfort. Lumina nu palpaie, chiar daca pot exista variatii de tensiune, si nu straluceste.

Profita si tu acum de ofertele Romstal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *