Stiri

Echipa Romstal vă transmite un călduros “La Mulți Ani!”. Ne revedem în 2024 pentru și mai multe realizări împreună

Cu inimile pline de recunostinta si bucurie, Romstal va ureaza tuturor un An Nou plin de fericire, sanatate si prosperitate! Va multumim ca ati fost alaturi de noi in acest an si ca ne-ati permis sa va fim de folos in toate proiectele voastre.

Speram ca 2024 sa va aduca impliniri si ca toate planurile voastre sa prinda contur. Ne dorim sa ramanem alaturi de voi si in noul an, sa va sustinem in fiecare demers si sa va oferim cele mai bune solutii pentru proiectele voastre.

Va reamintim, vom redeschide usile magazinelor noastre incepand cu data de 3 ianuarie, gata sa va intampinam cu aceeasi pasiune si dedicare pentru a va oferi produsele si serviciile de calitate la care v-ati obisnuit.

Pana atunci, nu uitati ca puteti continua sa plasati comenzi online pe www.romstal.ro. Echipa noastra este disponibila sa va ajute in continuare, iar comenzile dumneavoastra vor fi procesate cu aceeasi atentie si profesionalism.

Multumim ca faceti parte din familia Romstal si va asteptam cu bucurie in noul an! Sa avem cu totii un 2024 de neuitat! La multi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *