Pompe

E timpul să achiziționezi o pompă de căldură aer-apă de la Romstal!

Si in acest an continuam sa promovam produse care functioneaza cu ajutorul energiei regenerabile, elemente care sa ajute generatiile viitoare sa traiasca intr-un mediu sanatatos. Astazi va propunem sa aruncati o privire asupra pompelor de caldura aer-apa din oferta noastra. Avem o gama variata de pompe de caldura de la branduri recunoscute pe piata precum – ATLANTIC, BOSCH, CLIVET, MITSUBISHI ELECTRIC, RDZ, STIEBEL ELTRON, VAILLANT, VIESSMANN sau chiar marcile proprii, HABITAT si VISION.Phnix - Pompe de caldura

Cu totii ne dorim o casa inteligenta capabila sa isi asigure singura energia. Cu pompele de caldura de la Romstal ne gasim independenta fata de retele publice de distributie a energiei electrice sau gazelor. Nu mai vorbim despre reducerile substantiale ale cheltuielilor. Daca doriti o casa ECO care produce mai multa energie decat consuma trebuie neaparat sa optati pentru o pompa de caldura.

Iti recomandam, de exemplu sa alegi o pompa de caldura aer-apa reversibila cu functie de incalzire, racire si preparare apa calda menajera care foloseste aerul exterior pentru a incalzi sau raci agentul termic (apa). Vei vedea in cel mai scurt timp ca a fost cea mai buna decizie pe care o puteai lua. Pompele de caldura aer-apa dau impresia la prima vedere ca sunt prea scumpe. Totusi, daca ne gandim ca acestea reduc semnificativ costurile cu incalzirea locuintei intelegem ca investitia initiala se recupereaza intr-un timp foarte scurt, dupa care vom incepe sa castigam bani. Investitia initiala este mai mare fata de incalzirea cu o centrala pe gaz dar, in timp, daca utilizam pompa pentru incalzire in pardoseala sau impreuna cu ventiloconvectoare vom intelege cat de mari sunt economiile si de ce am luat o decizie inteligenta. Pompele de caldura au o eficienta foarte ridicata producand mult mai multa energie decat consuma.pompa de caldura stiebel eltron

Se spune ca pompele de caldura aer-apa nu functioneaza cum trebuie atunci cand temperaturile de la exterior scad foarte mult. Trebuie sa stiti insa ca acestea sunt dotate cu rezistente electrica care asigura o incalzire suplimentara in acele momente. Asadar, pompa compenseaza prin activarea sursei alternative de caldura asigurandu-va confortul dorit chiar si la temperaturi foarte scazute.

Pompele de caldura aer-apa reprezinta o solutie excelenta atat pentru cladiri noi cat si in cazul renovarii celor existente. Ele sunt compuse dintr-o unitate exterioara si una interioara conectata prin traseu frigorific. Odata montate, unitatea interioara se leaga la instalatia termica si sunt gata sa functioneze pentru a va oferi incalzirea sau racirea locuintei. Opteaza pentru pompe de caldura aflate acum la reducere, echipamente dotate cu cea mai noua tehnologie care faciliteaza utilizarea eficienta a energiei din aer transformand-o in caldura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *