Pompe

E timpul să achiziționezi o pompă de căldură aer-apă de la Romstal!

Si in acest an continuam sa promovam produse care functioneaza cu ajutorul energiei regenerabile, elemente care sa ajute generatiile viitoare sa traiasca intr-un mediu sanatatos. Astazi va propunem sa aruncati o privire asupra pompelor de caldura aer-apa din oferta noastra. Avem o gama variata de pompe de caldura de la branduri recunoscute pe piata precum – ATLANTIC, BOSCH, CLIVET, MITSUBISHI ELECTRIC, RDZ, STIEBEL ELTRON, VAILLANT, VIESSMANN sau chiar marcile proprii, HABITAT si VISION.Phnix - Pompe de caldura

Cu totii ne dorim o casa inteligenta capabila sa isi asigure singura energia. Cu pompele de caldura de la Romstal ne gasim independenta fata de retele publice de distributie a energiei electrice sau gazelor. Nu mai vorbim despre reducerile substantiale ale cheltuielilor. Daca doriti o casa ECO care produce mai multa energie decat consuma trebuie neaparat sa optati pentru o pompa de caldura.

Iti recomandam, de exemplu sa alegi o pompa de caldura aer-apa reversibila cu functie de incalzire, racire si preparare apa calda menajera care foloseste aerul exterior pentru a incalzi sau raci agentul termic (apa). Vei vedea in cel mai scurt timp ca a fost cea mai buna decizie pe care o puteai lua. Pompele de caldura aer-apa dau impresia la prima vedere ca sunt prea scumpe. Totusi, daca ne gandim ca acestea reduc semnificativ costurile cu incalzirea locuintei intelegem ca investitia initiala se recupereaza intr-un timp foarte scurt, dupa care vom incepe sa castigam bani. Investitia initiala este mai mare fata de incalzirea cu o centrala pe gaz dar, in timp, daca utilizam pompa pentru incalzire in pardoseala sau impreuna cu ventiloconvectoare vom intelege cat de mari sunt economiile si de ce am luat o decizie inteligenta. Pompele de caldura au o eficienta foarte ridicata producand mult mai multa energie decat consuma.pompa de caldura stiebel eltron

Se spune ca pompele de caldura aer-apa nu functioneaza cum trebuie atunci cand temperaturile de la exterior scad foarte mult. Trebuie sa stiti insa ca acestea sunt dotate cu rezistente electrica care asigura o incalzire suplimentara in acele momente. Asadar, pompa compenseaza prin activarea sursei alternative de caldura asigurandu-va confortul dorit chiar si la temperaturi foarte scazute.

Pompele de caldura aer-apa reprezinta o solutie excelenta atat pentru cladiri noi cat si in cazul renovarii celor existente. Ele sunt compuse dintr-o unitate exterioara si una interioara conectata prin traseu frigorific. Odata montate, unitatea interioara se leaga la instalatia termica si sunt gata sa functioneze pentru a va oferi incalzirea sau racirea locuintei. Opteaza pentru pompe de caldura aflate acum la reducere, echipamente dotate cu cea mai noua tehnologie care faciliteaza utilizarea eficienta a energiei din aer transformand-o in caldura.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *