Cabine de dus

Doar azi, 29 iunie, ai 10% reducere plus transport gratuit la cabina de duș Kroner Round 2

Stim cu totii cat de importanta este o cabina de dus in existenta noastra moderna. Aceste tip de produs ne ajuta sa ne curatam mai rapid, sa ne relaxam in adevaratul sens al cuvantului, sa obtinem mai mult spatiu in baile noastre si sa facem economii substantiale in ceea ce priveste consumul de apa. In cadrul campaniei Romstal, Starul Zilei, va propunem cabina de dus semirotunda Kroner Round 2 la un pret redus. Doar astazi, 29 iunie, poti comanda acest produs cu 10% EXTRA REDUCERE adaugand codul STAR10 in cosul de cumparaturi.

O cabina de dus se preteaza perfect in baile mici avand in vedere ca ocupa mult mai putin spatiu decat o cada normala, fiind orientata pe verticala. Toata lumea stie cat de neincapatoare poate fi o baie sau cat de mici pot fi unele cazi. Cabina de dus este utila pentru persoanele care prefera sa petreaca putin timp in baie pentru a-si face toaleta. Acestea functioneaza simplu si eficient oferindu-va confortul de care aveti nevoie.

Cabinele de dus sunt foarte simplu de intretinut, reziduurile si impuritatile indepartandu-se cu  usurinta. Suprafata sticlei garanteaza scurgerea apei si reducand depunerile de calcar sau orice alte impuritati. O cabina de dus reprezinta alegerea potrivita pentru persoanele moderne, mereu in miscare, preocupate de protectia mediului. Dusul dureaza mai putin in comparatie cu imbaierea, astfel si consumul de apa este mult mai mic. De aceea se recomanda sa utilizam dusul, ca alternativa ecologica la imbaiere. In acest fel vom beneficia si de un consum mai mic de apa si energie, lucru care se va reflecta in costurile ulterioare la facturi.

Cabina de dus ROUND 2 are un profil alb din aluminiu, doi pereti ficsi si doua usi culisante care faciliteaza accesul in cabina. Geamul transparent este unul rezistent avand o grosime de 6 mm.

Cabina se intretine usor, peretii spalandu-se rapid cu detergent pentru geamuri si sticla. Pe langa momentele de relaxare de la dus va veti bucura de spatiul castigat pentru alte activitati in baie. Cabina de dus fara cadita poate fi instalata direct pe pardoseala in care se va monta un sifon pentru scurgerea apei sau se va cumpara cadita separat.

Schimba-ti acum modul in care arata baia cu cabina de dus ROUND 2 de la Kroner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *