Instalatii de incalzire

DOAR ASTĂZI – Ai 10% extra reducere la termostatul Kontrolia WT11

Romstal continua sa ofere in fiecare zi produse la reducere clientilor sai in cadrul promotiei “Starul Zilei”! De data aceasta, in promotie se afla un termostat de camera cu radiofrecventa de la Kontrolia. Adauga-l in cos si nu uita sa completezi codul STAR10 care iti aduce o extra reducere de 10% fata de pretul din site.

Acest termostat, Kontrolia WT 11, aplicabil pe perete, va va ajuta sa mentineti sub control temperatura din casa dumneavostra, acum la inceputul perioadei mai reci a anului. Termostatul Kontrolia functioneaza prin comanda de unde radio, reusind sa porneasca si sa opreasca sistemele de incalzire conventionale si electrice prin intermediul temperaturii si a timpului setate. Asadar el va fi capabil sa porneasca sistemul de incalzire atunci cand temperatura din camera va scadea sub cea setata sau la o ora din zi la care doriti.

Cronotermostatul Kontrolia este o solutie performanta de a controla temperatura ambientala utilizand cea mai avansata tehnologie. Accesarea acestuia si manevrarea programelor este extrem de facila. Cu acest dispozitiv pe perete este foarte usor si la indemana sa verificam sau sa ajustam climatul ambiental din locuinta noastra. El va ajuta la ridicarea eficientei energetice a locuintei, contribuind la diminuarea sesizabila a consumului regulat de energie.

Cronotermostatul indica parametrii de functionare, pe care ii putem vizualiza cu usurinta. In acest fel putem controla eficient, de la distanta, modul de functionare al centralei termice. Climatul ambiental al incaperilor va fi perfect ajustat pentru a preveni orice risipa de energie.

Functiile termostatului Kontrolia:

– ecran mare poate fi citit clar cu ajutorul luminii de fundal;

– termostat si senzor de temperatura cu montaj usor;

– se poate utiliza usor cu ajutorul celor sase butoane;

– se pot programa 4 perioade ale fiecarei zi (5+1+1)

– ecranul afiseaza temperatura setata precum si temperatura masurata in incapere, dar si timpul;

– temperatura este exprimata in grade Celsius;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *