Instalatii de incalzire

Detectorul de gaz metan Romstal Habitat îți protejează casa împotriva scurgerilor de gaze sau monoxid de carbon

Siguranta celor ce locuiesc sau muncesc intr-o cladire unde se folosesc echipamente pe gaz depinde de masurile luate, de la verificarile periodice la achizitionarea de detectoare de gaz care sa semnalizeze orice scurgeri de gaze. Acum la Romstal iti punem la dispozitie un nou detector de gaz un pret excelent. Este vorba despre detectorul de gaz metan Romstal Habitat realizat din materiale de calitate si care beneficiaza de tehnologii de ultima generatie.

Acest detector de gaz este conceput si setat pentru a depista rapid orice scapare de gaz care s-ar putea produce din cauza utilizarii aragazului, a buteliei sau a unei centrale, anuntand printr-un semnal sonor si luminos potentialul pericol. Detectorul de gaz Romstal Habitat furnizeaza un semnal de iesire pentru comanda la distanta a unei electrovalve cu scopul intreruperii alimentarii cu gaz metan in retea. Cand are loc o scurgere de gaz furnizeaza un semnal vizual (LED rosu) si un semnal acustic (buzzer). Are un sistem de auto-diagnoza pentru verificarea bunei functionari a detectorului. LED-ul galben aprins indica o functionare defectuoasa a detectorului. Butonul test/reset are dubla functie: testare periodica a functionarii detectorului si intreruperea starii de alarma cand detectorul alarmeaza. Detectorul este foarte simplu de instalat si nu ocupa mult spatiu.Importanta unui detector de gaz

Nu uita ca folosirea unor astfel de sisteme de siguranta este ceruta si de legislatia in vigoare, in anumite conditii. Verifica si tu daca trebuie sa iti instalezi un detector de gaz, dar recomandarea noastra este sa nu iti asumi niciun risc, indiferent daca legea iti impune sau nu astfel de echipamente.

Detectorul de gaz metan Romstal Habitat este unul de calitate, sigur, fiabil si durabil in functionare. Are un design simplu, modern si dimensiuni reduse care il vor face usor de instalat. Mai mult, este configurabil, construit astfel incat permite instalarea unui singur detector pe electrovalva sau a mai multor detectoare pe aceeasi electrovalva (utilizand strict configuratiile recomandate).

Acest dispozitiv este proiectat pentru a detecta nivelul inacceptabil de gaz din incapere, provenit din cuptoare, aparate casnice care nu functioneaza in mod adecvat, sau din alte surse. El va avertiza in legatura cu prezenta gazului atunci cand concentratia este in jurul pragului de 9% din LIE pentru gaz metan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *