Instalatii de incalzire

Descoperă soluțiile ideale pentru încălzirea casei tale în sezonul rece!

Romstal te ajuta sa ai o iarna fara griji si iti recomanda cateva produse sub brand propriu pentru incalzire care te vor ajuta sa creezi o atmosfera placuta in locuinta cu investitii minime.

Din site-ul nostru, sau direct din magazine, poti comanda, de exemplu, una dintre centralele Habitat. Cu ajutorul lor te bucuri de consum redus de combustibil si de cea mai buna rata de modulare a puterii, 1:10. Centrala Romstal Habitat este fiabila si rezistenta datorita schimbatorului de caldura din inox tratat cu teflon care ofera o eficienta economica ridicata. Datorita dimensiunilor reduse este extrem de usor de montat fiind imediat gata de utilizare. Romstal Habitat ofera dubla functionalitate, ocupandu-se fara efort atat de incalzirea locuintei, cat si de prepararea apei calde menajere. Aceste produse beneficiaza de tehnologie de ultima generatie si pot fi caracterizate prin eficienta, robustete si calitate inalta. Centralele Habitat sunt disponibile la un pret corect oferindu-va tot ce aveti nevoie pentru a obtine confortul necesar – incalzire si apa calda menajera.

Daca doresti sa achizitionezi o pompa de caldura poti opta pentru modelele aer-apa Romstal Vision. Acestea se remarca printr-o structura compacta fiind extrem de fiabile si eficiente datorita tehnologiei DC inverter. Te bucuri de performante excelente cu costuri mici de exploatare. Pompele de caldura Romstal Vision preiau caldura din mediul exterior si incalzesc sau racesc locuintele fara mare efort. In cazul pompei aer-apa, aceasta poate extrage caldura chiar si la temperaturi negative. Investitia initiala in acest tip de pompa este un pic mai scazuta, deoarece nu necesita foraj precum in cazul pompelor de calduta sol-apa. Daca luam in considerare faptul ca nu mai este nevoie de racordarea la gaz si ca incalzirea prin acest combustibil este tot mai scumpa, intelegem de ce achizitia unei astfel de pompe este o alegere inteleapta.

Descopera si cazanele si sobele pe lemne sau peleti Romstal Vision! Acestea iti ofera o programare simpla si rapida, un sistem ecologic de incalzire si asigura eficienta energetica ridicata. Optand pentru cazanele Vision descoperiti o metoda avantajoasa de incalzire a locuintei, superioara sobelor clasice. Acest tip de cazan este special proiectat si produs sa realizeze o combustie eficienta cu combustibil, constand din busteni de lemn uscati. Acesta este dotat cu panou electronic si ventilator pe evacuare (exhaustor) cu viteza modulanta.

Pentru o iarna linistita arunca un ochi si asupra caloriferelor si convectoarelor Romstal Vision si Eccorad. Sunt disponibile intr-o gama varianta de modele si dimensiuni si iti ofera o rezistenta mare in timp. Avem si termostatele proprii, marca Habitat, digitale si programabile cu Wi-Fi. Printre functiile acestora amintim functia de protectie anti-inghet, detector de ferestre deschise si functia de blocare pentru copii.

Produsele pentru incalzire mai cuprind boilerele si acumulatoarele Romstal Vision si Habitat, produse ce se remarca prin rapiditate in incalzirea apei si durata mare de viata.

Nu in ultimul rand, poti opta pentru un sistem complet de incalzire in pardoseala Romstal Vision. Este un sistem tot mai intalnit care asigura o eficienta energetica ridicata, confort termic permanent cu facturi mai mici la gaze. Afla si ca iti oferim o garantie de 12 ani pe langa pretul avantajos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *