Obiecte sanitare

Descoperă seria completă de obiecte sanitare Geberit Selnova

Acum, la Romstal, iti punem la dispozitie o noua colectie de obiecte sanitare de la Geberit. Este vorba despre seria Selnova care te va uimi cu liniile sale clasice excelent implementate. Exact simplitatea formelor este ceea ce o transforma in colectia ce poate fi incorporata cu succes in orice baie. Geberit a ales un design simplu si discret mizand in schimb pe functionalitate de top.

Seria Geberit Selnova se deosebeste prin raportul unic intre calitatea fara compromis si pretul excelent. Alege sa iti dotezi baia cu lavoare, vase wc, bideuri sau mobilier Geberit Selnova si vei fi uimit de rezultatul obtinut cu o investitie nu foarte mare.

Caracteristici Geberit Selnova

  • Limbajul de design se caracterizeaza printr-o geometrie naturala, lina, cu curbe blande
  • Ceramica cu forme organice curgatoare si un finisaj deosebit de neted
  • Modele diverse potrivite nevoilor diverse ale utilizatorilor
  • Lavoarele cu dulapuri ofera mult spatiu pentru accesoriile de baie
  • Gama larga de vase WC suspendate sau pe podea cu rezervoare incastrate este o solutie pentru toata lumea cand vine vorba de indeplinirea cerintelor in baie

Dupa cum am spus, produsele din colectia pentru baie Geberit Selnova nu numai ca sunt disponibile la preturi accesibile, dar sunt care de care mai diferite. Sub umbrela Selnova, se afla subgamele Square, Compact si Comfort menite sa satisfaca orice cerinta, indiferent ca vorbim de un spatiu limitat sau de utlizatori cu nevoi diverse.

Obiectele sanitare cu linii clasice ale Geberit Selnova se imbina armonios in fiecare incapere. Acest lucru, pe langa multe solutii inteligente pentru cerinte speciale face usor de transformat o baie cu aspect demodat intr-una moderna si utila. Liniile clare si rotunjirea blanda sunt caracteristicile cheie ale mobilierului de baie Selnova.

Gama speciala Geberit Selnova Compact ofera solutii ideale si elegante pentru bai mici sau cele pentru oaspeti. Lavoare cu o adancime mica pentru montaj in colt, vase WC si un bideu cu dimensiuni mici combina confortul si libertatea de miscare. Adesea doar cativa centimetri fac diferenta intr-o incapere mica.

Alege si tu Geberit Selnova pentru proiectarea unei bai stilate fara a se face compromisuri asupra calitatii materialelor. Produsele implementeaza functionalitati importante intr-un design atragator. Acest aspect este bazat pe multi ani de experienta ale Geberit in dezvoltarea si fabricarea de solutii pentru bai care cuprind nevoile tuturor generatiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *