Solutii de Amenajari

Descoperă noul catalog Romstal! Află care sunt produsele în promoție potrivite pentru casa ta!

Noul catalog de promoții Romstal pentru anul 2019 este de acum disponibil! Rasfoieste-l si comanda online produse exclusive, cu preturi reduse si cu impact redus asupra mediului. Poti alege dintr-o sumedenie de obiecte sanitare de la cei mai cunoscuti producatori de pe piata, gresie si faianta de cea mai buna calitate, centrale termice, cazane, calorifere, aparate de aer conditionat, panouri solare si multe altele, produse cu adevarat inovatoare de la branduri celebre.

Catalog Romstal 2019

In cele 200 de pagini ale noului catalog Romstal afli detalii semnificative despre produse si-ti poti face o idee clara asupra modului in care ele vor arata in casa ta gratie imaginilor de prezentare. Catalogul nostru este impartit pe categorii. De aici iti poti alege lavoarul si vasul wc care sa fie imbinate util cu mobilerul de baie. Tot de aici poti selectiona produsele care sa-ti formeze noul sistem de incalzire, plecand de la centrala si terminand cu radiatoarele in dimensiunile dorite. Produsele ECO au, de asemenea, locul lor in acest pliant online.

https://en.calameo.com/read/0018842055f22897b758b

Nu mai astepta! Arunca acum o privire asupra Catalogului Romstal si descopera gama noastra de produse selectionate special pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *