Calorifere

Descoperă noua gamă de calorifere înalte din aluminiu Romstal Vision!

Pregateste-te pentru iarna cu noile calorifere inalte din aluminiu disponibile la Romstal! Caloriferele inalte Romstal Vision reunesc designul si eficienta termica intr-un singur produs. Prin imbinarea esteticii cu tehnologia, au rezultat calorifere elegante, potrivite pentru orice tip de incapere.

Nu numai ca arata spectaculos, reusind sa schimbe modul in care arata locuinta, dar ele aduc si avantaje imediate in ceea ce priveste functionalitatea. In primul rand, au un consum redus de apa, rezultand economii de pana la 20%. Apoi, trebuie sa amintim de excelenta conductivitate termica. Caloriferele inalte din aluminiu Romstal Vision asigura o incalzire de 3 ori mai rapida datorita conductivitatii termice exceptionale a materialului de fabricatie. Radiatoarul din aluminiu necesita, asadar, mai putina energie pentru a se incalzi, lucru datorat exclusiv materialului de fabricatie, un conductor termic excelent. Datorita faptului ca aluminiul se incalzeste extrem de rapid vom evita pierderile de energie si vom reduce consumul de agent termic.

Usor de manipulat si instalat in orice locuinta, caloriferul din aluminiu se regaseste printre cele mai populare surse de radiere a caldurii, folosite in sistemele de incalzire cu agent termic. Sunt foarte usoare astfel ca montajul si interventiile ulterioare precum aerisirea si curatarea se fac cu maxima usurinta. Caloriferele din aluminiu se formeaza din elementi si astfel dimensionarea lor devine o joaca de copii.

Trebuie adaugat, de asemenea, ca durata de viata si rezistenta in timp sunt foarte ridicate datorita proprietatii aliajului de aluminiu de a forma un strat de oxid insolubil in apa, care se depune pe peretii interiori ai radiatorului.

Caloriferele inalte Romstal Vision iti vor oferi caldura, confortul si linistitea necesare in perioadele reci ale anului. Ele asigura o temperatura optima in locuinta pentru seri minunate si reconfortante in sanul familiei.

Doteaza-ti casa cu calorifere inalte din aluminiu Romstal Vision deoarece sunt disponibile la un super pret, au o buna rezistenta la presiune si fiabilitatea in conditii de temperaturi mari, plus un design modern!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *