Instalatii de incalzire

Descoperă noile modele de sobe tip șemineu Vision Caldo de 15 si 20 kW!

Iti prezentam noile modele de sobe tip semineu, din otel, cu incalzire centralizata, cu functionare pe biocombustibil (peleti), Vision Caldo, adevarate solutii economice si ecologice pentru incalzirea spatiilor rezidentiale.

Semineurile si cazanele pe peleti Vision Caldo sunt destinate incalzirii cladirilor rezidentiale, pentru afaceri, comerciale sau industriale. Dispozitivele ard peletii de lemn iar  caldura emisa in timpul arderii este apoi transferata prin radiatie (langa semineu) si catre apa, care apoi circula in instalatia de incalzire (cu radiatoare, incalzire prin pardoseala sau mixta). Aerul de combustie poate fi preluat din exterior iar gazele de ardere sunt evacuate folosind un set de conducte de evacuare a gazelor arse special etansate (toate imbinarile sunt etansate cu garnituri din silicon rezistente la temperaturi ridicate).

Respectarea mediului, incalzirea si intretinerea confortabila, precum si automatizarea puternica fac ca aceste dispozitive sa fie potrivite pentru utilizarea in cladiri moderne. Soba Vision Caldo poate fi controlata facil prin panoul de comanda compus dintr-un afisaj LCD, tasta pentru pornire ON/OFF si pentru iesire din program, tasta pentru modificarea programului SET sau cele patru taste ale MENU-ului pentru cresterea temperaturii, reducerea temperaturii, reducerea intensitatii incalzirii, cresterea intensitatii incalzirii. Soba are afisaj pentru: ceas, temperatura din camera, temperatura apei, informatii privind functionarea.

Siguranta

Brevetul exclusiv cu sticla dubla termorezistenta reduce riscul producerii de leziuni prin atingerea sticlei interioare fierbinti si previneposibila patrundere a gratarului in incaperea in care este amplasat semineul.

Caracteristici generale

  • Usor de ars cu peleti de lemn
  • Solutie economica si confortabila
  • Curatare si intretinere usoara si simpla a dispozitivului (continut redus de cenusa)
  • Programare simpla si functionala a functionarii dispozitivului
  • Sistem de incalzire ecologic
  • Exploatare in siguranta
  • Designul modern indeplineste criteriile de instalare in diferite interioare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *