Solutii de Amenajari

Descoperă noile combine frigorifice Liebherr de la Romstal și bucură-te de o nouă dimensiune a prospețimii

Romstal va prezinta combine frigorifice de o calitate exceptionala de la producatorul german Liebherr. Acestea se bucura, pe langa designul clasic, de inovatii moderne in ceea ce priveste racorirea, lucru sinonim cu pastrarea prospetimii alimentelor sau imbunatatirea functionalitatii aparatelor.

Una dintre nouatatile Liebherr este reprezentata de BluPerformance, o noua generatie de aparate de racire caracterizate de materiale de cea mai buna calitate, fabricare impecabila in orice detaliu si control electronic precis al senzorului din dotare. Modelele BluPerformance beneficiaza de tehnologia BioFresh, pentru o prospetime mai lunga a alimentelor, IceMaker automat si SoftSystem inovatim, pentru inchiderea cat mai fina a usilor.

Liebherr a incercat prin deplasarea condensatorului in partea din spate a aparatului, cat si a tavii de evaporare a compresorului sa obtina cea mai mare capacitate neta posibila. Modelele noi sunt echipate cu compresoare de eficienta inalta si controale electronice nou proiectate, de precizie inalta.

Alege si tu noua gama de frigidere ultra-eficiente din punct de vedere energetic de la Liebherr! Ele depoziteaza alimentele la o temperatura si umiditate corespunzatoare care pastreaza gustul prospetimii si aromei pentru o perioada de timp mai lunga. Cu tehnologia Liebherr, temeperatura din dulapul BioFresh se mentine peste cea de congelare, iar fiecare sertar se poate regla individual ca sa se asigure o umiditate perfecta si mediu pentru diferite tipuri de alimente.

Totul se regleaza printr-un display cu senzor. De exemplu, acesta va permite sa controlati separat temperatura din frigider si congelator, precum si sa activati o gama larga de functii. De exemplu, SuperCool pentru racire rapida sau SuperFrost pentru o congelare rapida.

Aparatele BluPerformance sunt echipate cu un mecanism de inalta calitate pentru o inchidere usoara. Acest lucru nu garanteaza numai ca usa frigiderului se inchide automat, daca cumva nu ati inchis-o bine, dar, de asemenea, asigura o miscare delicata, sigura si fara zgomot chiar daca rafturile din interiorul lui sunt pline cu alimente.

Alege chiar acum un model atragator de combina frigorifica Liebherr din gama disponibila la Romstal si bucura-te  de solutii inovatoare care aduc o prospetime suplimentara alimentelor depozitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *