Instalatii de incalzire

Descopera LEGNO – Gama de sisteme de încălzire pe combustibil solid

Romstal recomanda Legno, noul clasic in incalzire! Vorbim despre solutii clasice precum sobele sau semineele adaptate vremurilor noastre. Legno va prezinta o gama larga de sobe tip semineu care se remarca printr-un design deosebit care va aduce un plus estetic oricarei incaperi. Pe langa design aceste sobe aduc insa si o alta serie de avantaje:

  • Randament ridicat
  • Durata mare de viata
  • Usurinta in montaj si exploatare
  • Confort sporit

Sobe LegnoCe poate fi mai frumos decat sa stati impreuna cu familia in jurul sobei si sa depanati amintiri in timp ce afara ninge linistit?! Aceste sobe moderne aduc aceeasi caldura ca cele de odinioara insa o vor face mult mai rapid si mai economic. Fabricate din otel ele functioneaza pe combustibil solid incarcandu-se foarte practic printr-o usa usor de accesat. Sobele Legno imbina functionalitatea si designul oferindu-va confort prin caldura degajata si relaxare prin flacara vie care hraneste sufletul doar printr-o simpla privire.

Alege si tu o soba de tip semineu Legno disponibila la Romstal si bucura-te de aspectul slim care o ajuta sa se incadreze chiar si in camere de mici dimensiuni. Soba Legno transmite caldura prin toata camera ajutandu-va sa obtineti rapid temperatura dorita.

Daca v-ati dorit intotdeauna un semineu in propria locuinta, insa nu aveti posibilitatea de a construi unul, atunci aceasta soba reprezinta o alternativa excelenta. Va punem la dispozitie diverse modele de sobe tip semineu care vor da caldura naturala obtinuta direct prin arderea lemnelor si vor aduce si o atmosfera de vis in casa dumneavoastra.

Puteti opta si pentru o soba cu incalzire centralizata, plita si cuptor. Si in cazul acesteia materialul din care este realizata este otelul, iar placajul ei este din inox. Usa focarului este realizata din tabla termorezistenta si are geam transparent. Aceasta poate incalzi mai multe camere dar are si avantajul de a putea fi utilizata la gatit, fie direct pe plita, fie in cuptor.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *