Stiri

Descoperă gama de dezinfectanți și produse de curățenie disponibilă pe romstal.ro

Ne alaturam eforturilor depuse de autoritati pentru a proteja sanatatea populatiei si lansam noi produse in site-ul romstal.ro, “Dezinfectanti si produse curatenie”. Aici gasesti produse care te ajuta sa lupti impotriva Coronavirus.

Din cauza fricii declansate de aparitia acestui virus multi dintre concetateni au cumparat cantitati mari de masti de protectie si dezinfectanti inca de la debutul pandemiei lasandu-i pe altii descoperiti din acest punct de vedere. La Romstal gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru a te ajuta sa ramai in siguranta.Dezinfectanti si produse de curatenie

Avem diverse tipuri de igienizant pe baza de etanol sau clor, lotiune pentru maini, multiple tipuri de masti si produse de curatare pentru casa. Aceste produse sunt destinate mentinerii curateniei materialelor din jurul nostru dar si a igienei mainilor si sunt bazate pe substante puternic dezinfectante si antimicrobiene.

Produsele de igienizare si dezinfectare au o actiune rapida impotriva virusului si reprezinta solutia eficienta pentru curatarea locuintei sau biroului de la serviciu. Astfel te asiguri ca nu intri in contact cu suprafete contaminate cu virusul Covid-19.

Alege un igienizant concentrat pentru suprafete care are in compozitie etanol 70%. Acesta se aplica prin pulverizare de la o distanta de aproximativ 15 cm, se lasa sa actioneze 5 minute, dupa care se sterge cu o laveta curata. Produsul nu lasa urme si nu necesita clatire.

Puteti merge si pe varianta de detergent forte pe baza de clor pentru diverse suprafete – pereti, podele, mobilier, toalete si alte materiale. Aplicarea se face prin stergere in dilutie de 3% – 4% iar timpul de actiune este de 15 – 30 minute.

Indiferent ce produse necesiti, la Romstal acestea sunt doar la distanta de un click. Mai mult, ne asiguram ca le primesti rapid si in siguranta. Ramaneti in siguranta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *