Solutii de Amenajari

Descoperă gama completă de termostate Habitat!

Gama de termostate Habitat de la Romstal este una variata. Poti alege echipamente moderne care iti vor aduce imediat confort si economie in casa ta. Vorbim despre termostate programabile Wi-Fi, termostate digitale cu fir, termostate cu comanda prin unde radio sau termostate programabile cu fir care se remarca printr-un raport foarte bun calitate-pret.

Alege si tu un termostat Habitat, produs ideal pentru sistemul tau de incalzire, fabricat pentru a controla cat se poate de eficient sistemul de incalzire si pentru a mari confortul utilizatorilor. Folosind cele mai noi protocoale de comunicare, compatibile cu majoritatea cazanelor, acestea permit utilizatorului sa isi gestioneze mai eficient incalzirea si sa reduca costurile si consumul de energie.

Acum vei putea fi controlat precis temperatura locuintei transmitand rapid comenzile de la termostat catre receptorul montat pe centrala termica. Termostatul Habitat poate fi controlat simplu si rapid direct de pe ecranul din dotare. Are un meniu intuitiv care permite operarea si instalarea facila pentru toti utilizatorii.

Descopera termostatele Habitat, alegerea smart pentru cei care vor sa profite de produse de calitate cu investitii minime!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *