Obiecte sanitare

Descoperă eleganța și durabilitatea căzilor din acril Kroner!

O cada din acril este o piesa de rezistenta in orice baie de lux. Aceasta poate fi asezata in zona centrala a baii, de unde va domina incaperea prin prezenta maiestuoasa. Cazile din acril Kroner de la Romstal va permit sa obtineti eleganta desavarsita la preturi excelente.

Cazile Kroner din acril sunt deosebit de elegante datorita formelor retro, simple, clasice. Tocmai datorita simplitatii ele se potrivesc atat de bine intr-o baie moderna. Avem disponibila, de exemplu, cada cu picior, model care a fost dintotdeauna semn de rafinament.

Cada din acril este extrem de confortabila pentru spate, in ea putandu-va relaxa citind, sorbind un pahar de vin sau pur si simplu tragandu-va sufletul dupa o zi obositoare. Este pe cat de frumoasa pe atat de confortabila.

Cada din acril nu se va demoda niciodata si este foarte rezistenta. Acrilul este un material de cea mai buna calitate care se curata extrem de usor si care-si pastreaza stralucirea timp indelungat. Alegand acest tip de cada veti aduce ceva nou, rafinat ambientei din baie. Ea va va ajuta sa va recuperati puterile intr-un timp record.Cada Acril Kroner Petra

Dimensiunile generoase, formele deosebite, functionalitatea, sunt doar cateva dintre caracteristicile acestor cazi care vor face din baia dumneavoasrta un loc de vis. O baie relaxanta, plina de spuma, este rasplata la care cu totii visam dupa o zi de munca sau inaintea unei noi zile grele, iar cada din acril va fi mereu acolo pregatita sa va rasfete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *