Gresie si faianta

Descoperă eleganța și distincția marmurei în plăcile ceramice Royal Gold de la Undefasa

Iti doresti podele sau pereti cu aspect de marmura? Iti propunem seria Royal Gold de la Undefasa Spania, colectie de placi ceramice  moderne care vor pune intr-o lumina noua toata casa.placi ceramice Royal Gold

Placile ceramice din aceasta serie sunt disponibile la preturi excelente, ele reusind sa schimbe total aspectul camerelor in care vor fi montate. Indiferent daca veti opta pentru un stil de amenajare clasic sau unul modern, Royal Gold se va remarca prin finisajul satinat care da senzatia marmurei mate. Gresia si faianta proiectata de Undefasa ofera personalitete casei punand accent pe aspectul sobru dar extrem de elegant.

Nimic nu se compara cu o plimbare pe gresia Royal Gold care la atingere da un sentiment extrem de placut. Gresia, care se bazeaza pe nuante de alb, gri si negru, ascunde usor darele de praf pana la urmatoarea curatare. Placile ceramice din seria Royal Gold respecta cele mai inalte standarde de calitate ajutand utilizatorii sa renoveze spatiile cu produse de top care isi pastreaza calitatile initiale timp de ani de zile.

Colectia de gresie si faianta Royal Gold disponibila la Romstal uimeste prin simplitatea modelelor completandand excelent celelalte elemente de design din locuinta. Este pretabila pentru bai si bucatarii insa se “intinde” cel mai bine in spatii intinse, precum livingurile.

Podelele si peretii imbracati in noile modele vor fi caracterizate de eleganta suprema. Creaza-ti si tu camere de vis care vor face cu adevarat diferenta in spatiul de locuit. Descopera o serie de placi ceramice cu piese unice si bucura-te de rafinamentul dat de finisajul tip marmura care umple spatiul cu personalitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *