Calorifere

Descopera caloriferele Kermi, votate cele mai bune produse ale anului 2021!

De peste 60 de ani, caloriferele Kermi inseamna tehnologie inovatoare, functionarea fiabila, materialele de inalta calitate si finisaj optim, un produs de calitate „Fabricat in Germania”.

Acum, la Romstal ai cea mai mare varietate de calorifere Kermi din Romania, trei game cu peste 90 de dimensiuni in stoc! Descopera si tu probabil cel mai bun calorifer din Romania!

Caloriferul Kermi a fost votat “Cel mai bun produs al anului 2021” de aproape 4.200 de specialisti pe site-ul haustec.de, la categoria Utilizarea caldurii, distributia si reglementarea caldurii.

Acesta stabileste noi standarde in randul caloriferelor cu panou de otel si se concentreaza pe transferul eficient de caldura din punct de vedere energetic. Are o perioada de incalzire a caloriferului cu pana la 25% mai scurta.

  • Potential de economisire a energiei de pana la 11% – Caloriferul cu tehnologia X2, in comparatie cu cele conventionale, poate economisi mai mult de 6000 kilowatti/ora/an intr-o cladire veche. Tehnologia X2 therm-x2 devine, astfel, un element de constructie extrem de practic pentru un sistem de incalzire orientat spre viitor.
  • Asigura cea mai buna eficienta energetica si un confort maxim – Suprafata radianta cu pana la 100% mai mare in camera. Indusa de placile frontale, temperatura medie a suprafetei este mai ridicata.

Caloriferul Kermi este fabricat in Germania si a fost vandut in 75 milioane de exemplare. Producatorul Kermi continua sa stabileasca standarde in tehnologie, proiectare si eficienta.

Modelul Kermi Therm X2 Plan utilizeaza o tehnologie moderna prin care placa frontala este legata in serie cu celelalte placi si astfel este alimentata prioritar, rezultand micsorarea timpului de incalzire cu pana la 25%. Astfel se ajunge la cresteri ale temperaturii de radiatie cu 50% pana la 100%.

Kermi Therm X2 Plan se remarca prin aceasta tehnologie unica de economisire a energiei dar si prin designul simplu si modern. Aceste radiatoare, disponibile in dimensiuni diverse, pot fi integrate armonios in aproape fiecare camera datorita designului special.

Radiatorul foloseste un volum scazut de apa asigurand intr-un mod economic incalzirea rapida si un control dinamic al acesteia. Eficienta energetica exemplara va va face sa va bucurati de incalzirea moderna la capacitate maxima. Cu un design deosebit de neted, radiatorul Kermi Therm X2 Plan va straluci in orice camera ca un briliant.

Acest radiator din otel aduce caldura la un pret mai mult decat accesibil. Calitatile sale il fac sa reziste excelent la temperaturi inalte. Nu uitam faptul ca sunt usor manevrabile lucru care ne ajuta direct la montaj.

Nu ezitati! Alegeti unul din caloriferele Kermi si distribuiti rapid caldura in interiorul casei datorita inertiei termice scazute si a tehnologiilor moderne care va vor ajuta sa platiti mai putin la facturile de incalzire.

Garantam ca te vei simti confortabil! Ai 60 de luni de garantie pentru sistemele de incalzire Kermi, pentru ca increderea si securitatea sunt o parte importanta a sentimentului de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *